2777
2789
عنوان

کمــک

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 25 پست
پیام بده بگو شبخوش اقاییم درسته خیلی دلم شکست ولی میدونم تو از من بیشتر دلخوری ک دل خانوم گلتو شکوند ...

چه قدر خوب!!! با این جملات میشه جلوی کلی دعواها و کینه ها رو گرفت

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

شاید واقعا گرون بوده و ایشون دست تنگ، رفتار های بچگانه رو کنار بذارید .

به مامانم میگمم درست نیست مگه بچه پیش دبستانی هستید آخه!؟

اگرم ذاتاً آدم خسیسی هست ولی وضعیت مالی خوبی داره ( منظورم واقعا خسیس هست نه آینده نگر)

بهتر تو دوران عقد فهمیدید.

هرچند شوهرتون باید نیاز های مالی شما رو تامین کنه ولی برای مبادا و کمی استقلال سعی کنید خودتون درآمد داشته باشید 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه قدر خوب!!! با این جملات میشه جلوی کلی دعواها و کینه ها رو گرفت

دقیقن ولی خودم اصلا استفادا نمیکنم تو زندگیم

هی میگم خوب میشم نمیشم خیلی لجبازو بداخلاقم 😔😅و کلی با شوهر بیچارم دعوا میکنم

دقیقن ولی خودم اصلا استفادا نمیکنم تو زندگیمهی میگم خوب میشم نمیشم خیلی لجبازو بداخلاقم 😔😅و کلی با ...

ای وای دختررر 😅

با این جملات میتونی همسرتو نرم کنی🤣

کاش منم یکم سیاست داشتم💔😅

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

ای وای دختررر 😅با این جملات میتونی همسرتو نرم کنی🤣کاش منم یکم سیاست داشتم💔😅

قوربونت😅❤️

عزیزم ی کانال ایتا هس ولی پولیه ۲۰۰ اینا اگ حواستی بگو ایدیشو بدم کلاس همسرداری مومنانه شنیدی همونه منظورم و مدرسش اقای حسینی و اقای پناهیانه فک کنم

خودم عضوم ولی اصلا حوصلم نمکشه بخونمش

قوربونت😅❤️عزیزم ی کانال ایتا هس ولی پولیه ۲۰۰ اینا اگ حواستی بگو ایدیشو بدم کلاس همسرداری مومنانه ش ...

خدانکنه عزیزم 

حیف ایتا ندارم ولی اوکیه چنلشو بده میرم نگاه میندازم

مرررسی ازت

عزیزم این @Admin_hamsardari ایدی برای ثبت نتم کلاسه خواستی بهش پیام بده

ممنون قشنگم🙏🏻❤️