2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعضی وقتا ک لباس جذب میپوشم از شکمم فقط...اونم بعد دوتا زایمان موند لعنتی☹️

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️

خوب بعد زایمان طبیعتا این حس ادم داره مخوصا زایمان دوم که دیگه شکم ترک داره و شل و اویزون میشه 

حالا تو خیلیا بیشتر تو خیلیا کمتر

بنظرم بدترین چیز همینه 

بنظرم حق هر زنی هست که بعد از زایمان ابدو کنه و شکمش کاملا بکش‌ه و صاف کنه چون واقعا خیلی رو اعتماد بنفس تاثیر داره و ظاهر قشنگی نداره در هر صورت 

من زانوهام سیاهه ژنتیکیه حتی استخرم نمیرم سینه هامم خیلی کوچیکه واقعا خجالت میکشم

منم زانوهام سیاه و خشکه.  متاسفانه همسرم کلا هر عیبی تو ادم ببینه بد نگاه میکنه. 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
منم زانوهام سیاه و خشکه. متاسفانه همسرم کلا هر عیبی تو ادم ببینه بد نگاه میکنه.

خیلی بده میرم تو حموم میسابم با کیسه ولی میام جلو آینه بازم ضایع است 

خیلی دلم میشکنه انقد استخر دوس دارم ولی به خاطر این مسایل نمیرم 

خیلی بده میرم تو حموم میسابم با کیسه ولی میام جلو آینه بازم ضایع است خیلی دلم میشکنه انقد استخر دوس ...

عزیزم تو استخر انقدر ادمای جورواجور میان ک سیاهی زانو هیچی نیست‌ . اما خب چیز جالبیم نیست. 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
خیلی بده میرم تو حموم میسابم با کیسه ولی میام جلو آینه بازم ضایع است خیلی دلم میشکنه انقد استخر دوس ...

عزیزم منم پوستم سبزه ی تیره است و زانوهام و ارنجم تیره بود 

من 

چند سال پیش قرص گلوتاتیون خوردم 

رنگ‌پوستم سفید نشد 

اما روشن تر شد و‌این سیاهیا رفع شد 

توام خواستی تهیه کن یه دوره بخور 

تیرگی هایی ک داری حتی جاهای خصوصیت رو تا حدودی روشن تر میکنه 

انقد ک اذیت میشی حتما امتحانش من