2777
2789
عنوان

سریال گردن زنی چقدر مزخرفه

7478 بازدید | 26 پست

چقد بازی هاشون مصنوعی و بده ،طرف  داره میمیره کنارشون، همونی که سرشو تو استخر کردن، بعد همه شون خیلی ریلکس و  بی تفاوت واستادن عین بز نگاه میکنن ، بعد هی به هم میگن یه کاری بکنید!!!

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

برعکس گردن زنی ، سریال بازنده تا الان خیلی خوب بوده، یه جورایی مثل شرلوک هلمزه، فضای سریال و بازی بازیگرا همه چی عالی بوده

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه دوست داشتن بمیره چون فکر کردن قاتل بچه هاشونن

آخه هرچی بازم خودشون که نمیتونن بگیرن طرفو بکشن.بعدم انگار نگران بودن نمیره ولی خیلی ریلکس نگاه ش میکردن گاهی این وسط یکی میگفت یه کاری کنید، آخر سرم همه واستادن دختر خانواده رفت یه مشت زد به طرف حالش خوب شد بقیه م اون پشت مثل مجسمه نگاه میکردن

بازیها مزخرفه و مصنوعی و شاید بعدا بهتر بشه

تازه عروس دامادشون مرده انگار وسط قلب امریکا هستن

رفتن سرخاک و انگار‌ نه انگار!باقیش بماند حالا

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

آخه هرچی بازم خودشون که نمیتونن بگیرن طرفو بکشن.بعدم انگار نگران بودن نمیره ولی خیلی ریلکس نگاه ش می ...

اتفاقا سریال قشنگیه چون آدم به همه چیز و همه کس مشکوک میشه 

برعکس گردن زنی ، سریال بازنده تا الان خیلی خوب بوده، یه جورایی مثل شرلوک هلمزه، فضای سریال و بازی با ...

دقیقا 

من فیلم‌نت اصلا نمی بینم 

فقط فیلیمو

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

خیلیفقط قسمت اول دیدم

اوه قسمت اول که خوب بود دومو و سومو ببینی چی میگی 

سر خاک کردن اون عروس و داماد عمو پورنگ رو میذاشتن بهتر بازی می کرد