2777
2789

نمیدونم واقعا توی زندگیتون عقده ی چیو دارین یا حتما مشکل از قلب سیاهتونه که بدون اینکه بفهمید ممکنه چجوری با حرفی که میزنید قلب یه آدم بشکنه هرچیو که از دل سیاهتون رد میشه به زبون میارین فقط امیدوارم کارماشو پس بدین همین🙂💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جریان چیه؟ باز چی شده؟

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

خیلی بده قضاوت کنن

منکه هیچوقت اینجا دل کسیو نشکستم شکر خدااااا

بعضا هم تاپیک نامناسب میبینم بازهم موکولش میکنم بقیه کاربرای نی نی سایت 

چون اصلا نمیخوام کسی از من دلگیر شه 

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

خیلی بده قضاوت کننمنکه هیچوقت اینجا دل کسیو نشکستم شکر خدااااابعضا هم تاپیک نامناسب میبینم بازهم موک ...

اصلا یه حرفایی زدن بهم توی تاپیکم که واقعا دلم شکست 

اصلا یه حرفایی زدن بهم توی تاپیکم که واقعا دلم شکست

چطور ندیده و نشنیده قضاوت کردن چطور دلشون میاد اخه 

شمایی که از زمین و زمان دلت گرفته س میای اینجا درد دل کنی میبینی ی سری ادم که بد تر از اون ادمهای واقعیت  هستن که  دلتو میشکنن😭😔

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

مطمن باش هرکی قضاوت کرد دنیا یجوری میچرخه که ب همون قضاوتش دچار میشه

قضاوت به کنار چون فقط گفتم قبل از ازدواج بخاطر تجاوزی که بهم شده مادرشوهرم بهم تیکه میندازه یه کاربر بهم گفت تو که مشکل فنی داری شوهرت چجوری گرفتت

یعنی یه تاپیک زدم بعضیا اومدن یه حرفایی زدن که بیشتر از حرفایی که مادرشوهرم بهم زده بود دلم شکست

منم همینطور یه سوال ساده پرسیده بودم یکی اومد گفت دهن گشادتو ببند و دعوامون شد و تعلیق کردن 

واقعا قلباشون این جور آدما خییییلی سیاهه

عزیزم تو به خدا توکل کن 

خودش شاهده جواب همه کارشونو میده 

فکر میکنن چون مجازیه،حق دارن قضاوت کنن،نظر

بدن،،ولی دل تدم باز میشکنه،اینا تو زندگی عادی همون

فضولها هستن سرشون تو زندگی دیگرانه،،چند وقت

پیش برای منم پیش اومد داشتم اصلا با کس دیگه 

حرف میزدم ،،تو یه تاپیک خودمم نبود،هی ریپلای

کرد توهین کرد