من چون قبل از ازدواجم بکارت نداشتم نتونسم برم واسه معاینه به شوهرمم قبلش گفته بودم اونم به دروغ به مادرش گفت که من باخودش رابطه داشتم واسه همین نمیشه برم برای معاینه از اون موقع تاحالا مادرشوهرم یه روز نشده که بهم تیکه نندازه یعنی تا یه موضوعی پیش میاد یاد آوریش میکنه بنظرتون چجور رفتاری داشته باشم باهاش بهتره؟؟اخه واقعا بعضیا کی میخوان ازاین عقایده پوسیده دست وردارن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خداروشکر چقد شوهرتون خوبه که انقد منطقی با این موضوع کنار اومده بیخیال مادر شوهرت بی محلش کن درسته ش ...
واقعا بدجور ناراحتم میکنه مثلا چندوقت پیش سفره حضرت ابوالفضل میخواست بندازه برگشت بهم گفت مگه توام به این چیزا اعتقاد داری یعنی خواستم یه جوابی بهش بدم آب شه بره توی زمین فقط بخاطر شوهرم هیچی نگفتم
خدا کنه تا آخر همین باشه خداروشکر.فامیل نزدیکم اول به شوهرش گفت اونم قبول کرد الان با دوتا بچه روزی نیست سر این قضیه اذیتش نکنه.خدا ازش نگذره یا قبول نمیکردی یا قبول کردی دیگه این رفتار چیه