من چون قبل از ازدواجم بکارت نداشتم نتونسم برم واسه معاینه به شوهرمم قبلش گفته بودم اونم به دروغ به مادرش گفت که من باخودش رابطه داشتم واسه همین نمیشه برم برای معاینه از اون موقع تاحالا مادرشوهرم یه روز نشده که بهم تیکه نندازه یعنی تا یه موضوعی پیش میاد یاد آوریش میکنه بنظرتون چجور رفتاری داشته باشم باهاش بهتره؟؟اخه واقعا بعضیا کی میخوان ازاین عقایده پوسیده دست وردارن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از نظر من طهارت و اصالت هیچ وقت جزو عقاید پوسیده محسوب نمیشن، اما هیچ کسی حق نداره افراد رو بخاطر کار اشتباهشون که مشخص نیست از چه دلیلی پیروی میکرده سرزنش کنه، سعی کن برات مهم نباشه اونقدرا که اذیت بشی؛ بالاخره خودش یه روزی خسته میشه و دست برمیداره😅
حالا من بدبخت که هیچ کاری نکردم و از شانس بدم خون نیومد هزارتا انگ بهم زد
وای منم خیلی استرس دارم
چون من بعضی وقتا آخرای پریود یکم دستمال کاغذی رو یه کوچولو میزدم داخل ببینم تمومه یا نه بعد الان فهمیدم ب.کارت کلا ۱ سانتی متر فاصله داره و میترسم که نکنه زده باشمش😂😂
افکار مسخرمو فقط
آخه میدونی منطقه ما خیلی عقایدشون قدیمیه کلا واس همین خوفش اومده سراغم
#ملی_گرا 💚🌱 آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍 #درتکاپوی_آفرینش_دوباره خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم... (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔