2777
2789
عنوان

این ها شوگر ددی و مامایی ن

209 بازدید | 8 پست

✅ آمار ازدواج‌هایی با اختلاف سنی بالای ۱۵ سال

🔹سال گذشته ۱۹ هزار ۴۹۸ زن با مردانی ازدواج کرده‌اند که ۱۵ یا بیشتر از ۱۵ سال از آنها بزرگتر بوده‌اند.

🔹همچنین ۵۵۳ نفر از مردان نیز با زنانی که بیشتر ۱۵ سال از آنها بزرگترند ازدواج کرده‌اند.

🔹سال گذشته آمار طلاق بین زوجین با اختلاف سنی بالای ۱۵ سال نیز ۵ هزار و ۸۲۵ مورد بوده است.

وقتی شرایط اقتصادی خوب نیست دختر ترجیح میده با پسر پخته ازدواج کنه که به یه ثباتی رسیده ، یعنی اختلاف سنی های نزدیک هم جدا نشدن تا حالا 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملت همه شوگرباز شدن

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

یه دختری رو میشناسم 21سالش بود شوهر به یه آدم 70ساله پولدار کرد دو سال بعد از شوهرش طلاق گرفت یه آپارتمان و ماشین خارجی هم گرفت جای مهریه اش بعدش هم با پسر داییش ازدواج کرد😐💔

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️