2777
2789
من کلا نوشیدنی مث چایی و قهوه و کاکائو زیاد دوس دارم... چایی رو اصولا همراه با چیز دیگه دم میکشم، م ...

اگر دوست داري با زنجبيل تازه هم امتحان كن خيلي مفيده

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من گلستان و احمد ساده ميگيرم عطري طبيعي نيست، خودم با هل چوب دارچين، گل زنجبيل بهار نارنج نعنا معطر ميكنم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چای تویینینگز معرکست

پفک جون فدات آخه چرارحم نمیکنی بااین پروفایلت زنگ زدم به همسری میگم پفک بخرمیگه آخه مگه تورژیم نیستی گفتم همین یه بار    

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

ما همیشه چای فله ای میگیریم بس که مصرف چای مون بالاست البته مادرم مهارت خاصی داره در چای خریدن.همیشه هم ما چای کله مورچه میخیریم، من به شخصه از چای شکسته متنفرم اصلا طعمش رو دوست ندارم😅

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍

چای فقط چای لاهیجان

فقط بزارین خوب دم بکشه

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

بچه ها یکی به من گفت که  چای کله مورچه ای استفاده نکنین اینو یکی از آشناهامون که همیشه مصرف میکرد گفت علتش نمیدونم 

چایی رو خودمون با دارچین و هل و بهار نارنج و گل محمدی و اینا طعم دار کنیم چاییهای خارجی و عطری کلا مورد پسند نیستن 

چای ایرانی عالیه اگه درست دم بکشه و طعم دار بشه