2777
2789
عنوان

نذر بابا شاه رکنی

263 بازدید | 12 پست

سید علی شاه رکن الدین معروف به بابا شاه رکن 

با واسطه ۱۴ نسل ب امام موسی کاظم میرسن...

مقبره ایشون توی خوزستان شهرستان دزفول هست..

و میگن اگر براشون یه یاسین بخونید حاجت روا میشید...

من می‌خوام امشب براشون یاسین بخونم 

برای همگی (کلی)دعا میکنم...

شما هم اگر خوندید برای من(سحرم)دعا کنید 🙏🥺💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنداداشم بعد هفده سال باردار شد بامعجزه خدا و دعای اهل بیت علیه السلام

دکترا گفتن نمیشه ک نمیشه

ولی گل دخترش الان ۴ ماهه ک بدنیا اومده💗💗💗😍😍😍 اونم بعد ۱۷ سال بامعجزه خدا و دعای اهل بیت و بدون دکترا

🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

خب مادرم همون سال یعنی پارسال پیاده مشهد رفت آخه خراسانی هستیم البته از نیشابور✅️ همین اومد حامله شد✅️

ب همبن نیت رفت✅️

بعد من گروه های ختم داشتم کل قرآن هدیه ب حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها مادر امام زمان عج گفتم بخونن

بعد زیارت عاشورا با ۱۰۰ لعن و ۱۰۰ سلامش ب مدت ۴۰ روز خوندن هدیه کردن ب حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها مادر امام زمان عج 

با کربلا و مشهد تماس گرفتم

شماره کربلا ۱۶۴۰

شماره حرم امام رضا علیه السلام ۰۵۱۴۸۸۸۸

راحت زیارت کنید✅️✅️✅️✅️✅️✅️

اللهم عجل الولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚💚💚💚💚🤲🤲🤲🤲🕊🕊🕊🕊

با تعجیل فرج امام زمان عج همه دردها پایان می یابد✅️✅️✅

دنیا گلستان میشه😍😍😍😍😍💖💖💖💖💖💖🌺🌺🌺🌺🌺🌸🌸🌸🌸🌸🌸💐💐💐💐💐💐💐🏵🏵🏵🏵🏵🏵🌹🌹🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌷🌷🌷

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

من در اوج ناامیدی شوهرم گف طلاقت میدم ب خواهرزادمم گفت اما یکبار یس خوندم شوهرم پیام داد بیا زندگیمون کنیم

ولی دیدم حاجت گرفتم گفتم ۴ تا دیگ سوره‌یس میخونم یعنی ۵ تا یس نذر کرده بودم باهم بخونی دیگ راحتی و اینجوری خیلی خیلی بهتره یک روز بشین‌بخون دیه

هدیه کن به حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها مادر امام زمان عج ✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️

۲۰۰۰صلوات هم هدیه کردم ب حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها مادر امام زمان عج شب قبلش

ولی ۱۰۰۰ هم بخونی اوکیه✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️

اللهم عجل الولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها💗💗💗💗💚💚💚💚🤲🤲🤲🤲

هروقت ۱۰۰۰ صلوات هدیه ب حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها مادر امام زمان عج کردم گره گشا بوده✅️✅️✅️✅️😍😍😍😍😍😍

شماره کربلا ۱۶۴۰

شماره حرم امام رضا علیه السلام ۰۵۱۴۸۸۸۸ 

راحت‌زیارت کنید امتحان شده است با گوشی‌هم میشه کسی صداتون‌نمیشنوه راحت حرف بزن‌درددل کن✅️🌸✅️🌸✅️🌸✅️🌸

برای تعجیل فرج‌امام‌زمان عج دعا کنید با فرج‌ایشان‌همه‌دردها پایان‌می یابد✅️✅️✅️✅️🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

زنداداشم بعد هفده سال باردار شد بامعجزه خدا و دعای اهل بیت علیه السلامدکترا گفتن نمیشه ک نمیشهولی گل ...

🥺💚عزیزمممممم 

من از مرداد تا شهریور توی سفر بودم 

نجف..کربلا...قم..مشهد...در خونه همشونو زدم....

با وجود اینکه نا امید شدم اما هنوز دارم ادامه میدم ب خواندن قرآن و نادعلی و صلوات...

دعا کن بلکه صدامو بشنوم🙏🤕💚