2777
2789
پا گشای خواهرمه .اول بسم الله .نامزدش ببینه اینطوریم ..البته عوضی هدفش همین بود و رسید ک ما رو جلوی ...

بیخیال بابا برو خوش بگذرون بگو براش کار پیش اومد توضیح اضافه هم نده کم کم اونم آشنا میشه با رفتارش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا خودت نرفتی یا به مادرت می گفتی بیاد دنبالتون

اونا تو مهمونی بودن چطور میشد .پاگشای خواهرم بود .میرفتم بدون عوضی بد میشد .الانم بد شد البته .خدا از روی زمین برش داه..الان چند روزه اینطوری ناراحتم کرده .دست و دلم نمیاد وسایل خونه رو مرتب کنم 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
اصلا دعوت نکن شما که اخلاقشو میدونی فقط میخوای دلت خنک بشه مقابله به مثل کن

چطوری ..این فقط مامان باباش رو میبره اونور این ور بدون ما و کلا بهشون خدمت رسانی میکنه .من مشکلی نداشتم ولی نمیشه اینطور خوب موند گستاخ میشن!!حتما باید مثل اونیکی عروسه سلیطه باشم 

یکبار یه مشاور به من گفت خودت برو،فقط ازش بپرس میای ؟اگر گفت نه خودت برو،نشون بده اگر نباشه میتونی ا ...

آره دیگه

منم گفتم میای گفت نه خودم حاضر شدم دیدم گفت وایسا بریم 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
اونا تو مهمونی بودن چطور میشد .پاگشای خواهرم بود .میرفتم بدون عوضی بد میشد .الانم بد شد البته .خدا ا ...

دوبار که تنهاش بذاری بری دفعه سوم باهات همراهی میکنه چون میدونه اگر اونم نیاد شما میری به نظرم شما هم داری اشتباه میکنی بدون همسرت نمیری چون زشته در صورتی که میتونی بگی همسرم مریض بود نتونست بیاد 

پا گشای خواهرمه .اول بسم الله .نامزدش ببینه اینطوریم ..البته عوضی هدفش همین بود و رسید ک ما رو جلوی ...

آبرو شما نمیره ک عزیزم

آبرو اون می‌ره و چهاربار آدم حسابش نکنی درست میشه

خودت ناراحت نشون ندهپاشو با خانوادت برو بیامرتیکه گوهشوهر من یک بار گفت پول بهت نمی‌دم زنگ زدم دادا ...

همین کار رو میکنم ..نکبت ..من اگه میکرد م حرکتت رو ..پول ک نمیداد هیچ ..طلبکار هم مشد ازخانوادم بابت خراب کردن زندگیمون با پول دادن ب من .یکبار برام اتفاق افتاد

اونا تو مهمونی بودن چطور میشد .پاگشای خواهرم بود .میرفتم بدون عوضی بد میشد .الانم بد شد البته .خدا ا ...

پاشو برو

زود بیا

اما برووووووووو

پرسیدن هم حقیقت بگو چهار بار مسخره اش کن آبروش ببر درست شه

میدونی چکار کن؟جلو چشش زنگ بزن به خانوم میزبان با خنده بگو واا حاضر شدیم تا دم در اومدیم شوهرم کنسلد ...

اده درست میگی ..فردا زنگ میزنم جلوی خودش