2777
2789
نمیدونم چی بگم واقعا خیلی موقعیت بدیه😔فقط میگم خدا بهت صبر بده و ایشالا شوهرت درست شه

اون عوضی ک درست نمیشه .با فامیلای خودش هم رفت امد نداره ..فقط در خدمت خانوادشه ...بابام رو ببرم شمال ننه ام رو ببرم کربلا...من ک راضی نیستم به خاطر این همه پررو بودنش ..

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریضه و اینکه میخواد منو خانوادم رو مثلا ضایع کنه

خودت ناراحت نشون نده

پاشو با خانوادت  برو بیا

مرتیکه گوه

شوهر من یک بار گفت پول بهت نمی‌دم زنگ زدم داداشم گفتم میخوام برای خونه فلان چیز بخرم شوهرم پول نمیده داری پول بهم بدی گفت آره و....قطع کردم

شوهرم گفت من تحقیر کردی گفتم آدم باش تحقیر نشو

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
به نظرم نهایت کرم ریزی هست

مدیض روانیه .همبشه کارش اینه ...باز من کوتاه میام حرف میزنم .بازم فردا یک تنش دیگه درست میکنه ..همونطوی که امروز و دیروز و هر روز قبل درس کرده..خدا مرگش رو برسونه ایشالا ...اینم پا گشای خواهرم بود خونه یکی از اقوام .که عوضی بد دل این کار رو کرد 

میدونی چکار کن؟جلو چشش زنگ بزن به خانوم میزبان با خنده بگو واا حاضر شدیم تا دم در اومدیم شوهرم کنسل

دوبار اینجوری صایعش کنی ابروی خودش میره ادم میشه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

فقط مقابله به مثل

چطوری ا کسی از خودش دفت امد نداره وی تمام خدمات رو برای ننه باباش داره .من مشکی نداشتم ولی اینم دیگه خیلی پرروع شده ..اخر هفته میخواد باباش رو ببره شمال .ایشالا هر دشون بمیرن .اندر ک عصبیم نگوووو

یکبار یه مشاور به من گفت خودت برو،فقط ازش بپرس میای ؟اگر گفت نه خودت برو،نشون بده اگر نباشه میتونی از پس خودت بربیای،بعد از یک سال و بعد از چندین بار که رفتم و کلی عکس و فیلم دید که چه قدر بهم خوش گذشته خودش خواهش می کرد باهام بیاد!

خودت با بچه ات آژانس بگیر برودوبار این کار کن تو مهمونی خانوادش هم نروووووووو

پا گشای خواهرمه .اول بسم الله .نامزدش ببینه اینطوریم ..البته عوضی هدفش همین بود و رسید ک ما رو جلوی دامآ جدیدمون خراب کنه بس ک بد دله

چطوری ا کسی از خودش دفت امد نداره وی تمام خدمات رو برای ننه باباش داره .من مشکی نداشتم ولی اینم دیگه ...

زنگ بزن مامانی بابایی خواهری برادری کسی بیاد دنبالت فقط برو نشین غصه بخور بذار بفهمه مهم نیست برات