2777
2789

یکی نیست بگه احمق اگه نمیخواستی بری از اول میگفتی ..البته به من درس نشد ک کارهاش همینه .همیشه تا ۹۰٪ هر چیزی ک مربوط ب من باشه پیش میریم لحظه نود کنسل میکنه ...حالا میگه فلانی رو پاگشا کنیم به طرف هم گفته .سمت من هستند .مطمنم اگه جدی بشه برای خراب کردن من کنسل میکنه ..حالا شاید فکر کنید ک حتما قبلش چیری شده ..نه هیچی نشده بیشتر از شانش بهش بها میدم ...الانم نکبت رفت چایی ریخت تو بالکن نشسته ادای ادمای روشن فکر و ریلکس رو در میاره !!!!

کار هر روزشه ک یک بحث الکی راه بندازه ..الانم خوشحال نشسته که منو ناراحت و عصبی کرده .کارد بزنی شکمم خونش نمیاد ....

عوضی میگه این وقت شب خطرناکه بریم !!!)تو یک شهریم(!!!!اونوقت اخر هفته میخواد با باباش بره شمال که اتفاقا اخبار گفته بارونیه !!!!!!!

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوا کن مرتیکه عوضیو

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡

برای چی خب 

فامیله توئه ؟

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

فقط مقابله به مثل

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

دعوا کن مرتیکه عوضیو

چی بگم 

تاپیکام رو ببین چقدر پررررروعه عوضیه ....هر روز صبح میرم مهد بچم هم میبرم یه کار میکنه بچه نیاد میگه من راضی نیستم ..خوب عوضی چرا میرم!!!!چون توی نر بیست و چهاری خونه ای و اخلاقت هم گنده ....چون تو عوضی یک قرون ب من نمیدی ....ه ارامش داشتم مریض بودم برم با بچه های مردم سروکله بزنم ...الانم اروم نشسته جواب نمیده چون دید ک چقدر بهم ریختم .و زنگ زدم ب مامانم گفتم ماجرا رو ک نمیتونیم بیاییم خونه فلانی ...هدفش هم همین بود ک من و خانوادم خراب بشیم جلوی فامبل ..خدا انشال از زمین برش داره 

هرکی زنگ زد دعوتتون کرد قبول نکن یا سر فامیلای خودش دقیقا همین رفتار و پیاده کن یه بار حالشو جا بیار ...

به خانوادم میگه فلانی رو با کل خانوادش پاگشا کنیم ..مطمنم که اگه زنگ بزنم کل خانوادشون رو دعوت کنم .لحظه اخری کنسل میکنه و ابروی من و خانوادم رو میبره .به خاطر این اصلا پیگیر نمیشم