2777
2789
عنوان

مامانم مثل نامادریه🙂💔

193 بازدید | 6 پست

خیلی ازش خسته شدم خیلی همه ی زندگیش داداشمه بدترین کارو کنه گند بزنه بازم حاشا میکنه ک نه اینطور نیست از اوناست ک ۱۰۰ملیون داشته باشه یجا میخوره فکر فرداشم نیست الان توقع داره بابام کل زندگیشو زمیناشو همشو بده داداشم همشو میخوره یه ابم روش

با خواهرمم خوبه

بعد من کلا اخلاقش با نامزدم یجوریه باحالی نامزدم چقد خوبه باهاشون😅 حیفش واقعا حیف

من رفتم باشگاه تا ۴ونیم

۴ونیم تا ۶ونیم رفتیم بیرون

یهو درومد به نامزدم گفت دیکه شورشو دراوردین خب شوهرمه خیرسرم خجالت کشیدم خیلیی

میگم چرا اینطوری میکنی مگه من بچت نیستم فقط دوتا بچه داری منم هیچی حساب نمیکنی اصلا باشه با من بد باش ابرومو جلو بقیه نبر

باید از اونا باشم فورا دعوا راه میندازن کسی جرعت نداره بهشون تو بگه اینقد همیشه اروم بودم اینطوری میکنن

تا بخوام برم سر خونه زندگیم طول میکشه خونه داریم ولی مادرشوهرم میشینه زن خیلی خوبیه ولی خب قراره یکی دیگه طبقه بالا بسازیم نزدیک هم

تا خونمون ساخته بشه و من برم پیر میشم هنوز برام جهازم نخریدن بعد۷ماه ولی اگه بجای من داداشم بود زیرسنگم براش در میاورد

میخوام باهاش سرسنگین باشم دیگه میگه تو میری بیرون باهاش داری خودتو سبک میکنی😐😐😐میگه هیچکسی مثل تو نیست مردم تو نامزدی میرن مسافرت میرن خونه مادرشوهر من فقط یه بیرون‌رفتن ساده هیجا نمیرم

💍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم همین بود عنشو گذاشت تو داداشم. الان مرده داداشم طفلکی نمیتونه خرجیشو دراره بابامم هر چی کمک کنه همرو دو روزه با زنش تموم میکنن من یه وقتی طلاق گرفته بودم از خونه پرتم کرد بیرون ولی الان دلم براش میسوزه 

مامان منم همین بود عنشو گذاشت تو داداشم. الان مرده داداشم طفلکی نمیتونه خرجیشو دراره بابامم هر چی کم ...

حمایتایه بیجا😅همینه فقط دوس دارم اوناییو ک میزننش تو سرم یه روزی به این نتیجه برسه ک اشتباه میکرده

💍♥️

حمایتایه بیجا😅همینه فقط دوس دارم اوناییو ک میزننش تو سرم یه روزی به این نتیجه برسه ک اشتباه میکرده

منم ارزو کردم بمیره دلم خنک بشه ولی پریروز زنگ زد گفت رفتم‌کارگری ستون کمرم گرفته دلم اتیش گرفت میخواست من سفته ۱ میلیاردی امضا کنم بره رو تریلی کار کنه والله جرعت نکردم ولی یه لحظه از چشمم کنار نمیره نمیدونم گشنن سیرن چکار میکنن😔

منم ارزو کردم بمیره دلم خنک بشه ولی پریروز زنگ زد گفت رفتم‌کارگری ستون کمرم گرفته دلم اتیش گرفت میخو ...

هیچ وقت برای کسی ضامن نشو، سفته امضا نکن

اونم همچین رقمهای بالایی

خدایی نکرده چیزی بشه،میفتی زندان 

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083