2777
2789
عنوان

کنکور حسابداری

59 بازدید | 6 پست

دوستان خواهر من رشتش حسابداریه (فنی حرفه ای) و سال یازدهمه

چه کتاب تستایی باید بگیره؟ معدل باید در چه حدی باشه و اینکه عمومی ها هم تو کنکورشون هست؟

خودش از معلماش پرسیده راجع به کتاب تست ولی اونا گفتن ما نمیدونیم:/

ممنون میشم راهنمایی کنید🤍

معذرت می‌خوام اینو میگما ولی این رشته دبیرستانشم داغونهکتاب تست میخواد چیکار

عزیزم خودش علاقه داره و میخونه من نمیتونم دلسردش کنم اول راه

در ضمن ادامه دادنش بد نیست مخصوصا وقتی علاقه داری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودش علاقه داره و میخونه من نمیتونم دلسردش کنم اول راهدر ضمن ادامه دادنش بد نیست مخصوصا وقتی ع ...

عزیزمممم الکی میگن خیلیم رشته خوب و آینده داریه ادامه بده بهش موفق میشه من رشتم حسابداری نبوده نمیدونم درست ولی اینو میدونم که موفقیت توش زیاده

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 
عزیزمممم الکی میگن خیلیم رشته خوب و آینده داریه ادامه بده بهش موفق میشه من رشتم حسابداری نبوده نمیدو ...

منم تو اطرافیان دیدم عزیزم واقعا بازار کارش خوبه

خودم رشتم تجربی بوده هیچی راجع به حسابداری نمیدونم واسه همین نمیدونم چطور کمکش کنم

ولی وقتی علاقه داره حرفی واسه گفتن نمیمونه :>

منم تو اطرافیان دیدم عزیزم واقعا بازار کارش خوبهخودم رشتم تجربی بوده هیچی راجع به حسابداری نمیدونم و ...

در کل فکر مبکنم منابع زیادی برای کنکورش نباشه همون کتابهاشون بود زمان ما و برای دروس عمومی کتاب تست میگرفتن الان نمیدونم تغییر کرده همه چی 

امیدوارم موفق باشه 

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه