2777
2789
عنوان

چیکار کنم لاغر بشم

102 بازدید | 9 پست

بچه ها یه ۲هفته است باشگاه میرمcxکار میکنم

رژیم هم قند مصنوعی حذف کردم،شبا بعد ساعت ۹هیچی نمی‌خورم

برنج هفته ای یک بار  حداکثر۱۰ق بدون روغن

روغن غذا هام خیلی کم کردم،مثلا ۱قابلمه قورمه سبزی با ۲ق روغن درست میکنپ

نون روزانه حداکثر۶۰گرم اونم نون سبوس دار

میوه روزی ۳واحد بیشتر نمی‌خورم

پروتئین هم اکثرا ۵۰تا ۶۰گرم در روز از طریق تغذیه مصرف میکنم

قبلا با این رژیم و پیاده روی حداقل هفته ای ۱کیلو کاهش داشتم

حالا تو این دو هفته به زور۱.۷۰۰که اونم وزن کاذب بوده ۳روز اول ازم کم شده.فستینگ میگرفتم اما باشگاه تایم صبحه انرژی کم میاوردم ،مربی هم گفت فستینگ باعث ریختن پوست و عضله سوزی و ریزش مو میشه

الان چه کنم بلکه لاغر بشم؟سایزم جمع شده ولی وزنم تکون نمیخوره

توروخدابیاید تاپیک اخرم خیلی مهمه😭😭

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت سایزه دیگه با عدد ترازو کار نداشته باش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
آخه وقتی وزنت زیاده ورزش کردن هم سخت تره

حرفت علمی نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی