2777
2789

گلم درسته یجاهایی تو مقصری ولی همش هم تو مقصر نیستی تو قصدت خیر بوده واینوشوهرت هم میدونه ،گور بابای هردوشون یه زن بزن بهشون وحالت قاطعانه وحق به جانب برای برادرشوهرت توضیح بده نه اینک مظلوم وبدبخت خودتو جلوه بدی!!واینک انقدرهم خودتو بدبخت جومقصر جلوه نده درسته سادگی کردی واین جوری هم حقت نیست!!

اینم بگم کلا باهاشون قطع رابطه کن مخصوصا اون خانمش...به زنش هم پیام بده بگو فکر کردی همه مثل خودت اهل جادووجنبل هستن که منم مثل خودت میبینی وتمام بلاکش کن.

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم درسته یجاهایی تو مقصری ولی همش هم تو مقصر نیستی تو قصدت خیر بوده واینوشوهرت هم میدونه ،گور بابای ...

قربون دهنت برم مرسی که امید دادی من خودمم متوجه اشتباهم هستم اینم گفتم بهشون 

گلم درسته یجاهایی تو مقصری ولی همش هم تو مقصر نیستی تو قصدت خیر بوده واینوشوهرت هم میدونه ،گور بابای ...

زنگ*

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

عزیزم یادت باشه وقتی فردی ازدواج میکنه باید از صمیمیت قبلی کم کنی و مهم نیست بسپار بخدا به راستی که ...

درسته گلم من متوجه رفتارم نبودم اما به غیر از این کار خطایی ازم سر نزده 

قربون دهنت برم مرسی که امید دادی من خودمم متوجه اشتباهم هستم اینم گفتم بهشون

قشنگم اصلا خودتو مظلوم نکن نباید هم زیاد براشون توضیح میدادی که فکرکنن واقعا چیزیه‌.واینک این کار زنشو بی‌جواب نزار 

اره خیلی بده که آدم بد قضاوت بشه در صورتی که موضوع اینطور که نشون میده نیست. تو چجوری برخورد کردی می ...

ببین راستش بی اعتماد شدن بهم و برخوردشان سرد شد منم یبار خیلی صریح توضیح دادم با اینکه قبول نکردن ولی دیگه اهمیت ندادم

درسته گلم من متوجه رفتارم نبودم اما به غیر از این کار خطایی ازم سر نزده

مهم نیست توکلت بخدا باشه تنهاچیزی که همیشه ارومم کرده خدا میبینه همین کافیه بیخیال دیگه غصشو نخور 

قشنگم اصلا خودتو مظلوم نکن نباید هم زیاد براشون توضیح میدادی که فکرکنن واقعا چیزیه‌.واینک این کار زن ...

فعلاً که نمیتونم حرفی بزنم هر چی بگم به ضرر خودمه اما بعداً حتماً این کارهاشو و حرفاشو بهش بر می گردونم

فکر کنم اره این بهترین کاره که اهمیت ندم

نه اینکه قطع رابطه کنیا ولی کاملا سرد برخورد کن و سعی کن شوهرتون کاملا مجاب کنی که قصدت چی بوده

و زنشم حق داره رفته گفته ولی باهاش دعوا نکن برا خودت بد میشه با سیاست باش فقط کاملا سرد باش اگرم گفتن بگو والا دستم نمک نداره این همه مدت مراقب مدارک بودم . به فکرتون بودم . دلتنگ بودم . می خواستم شما و همسرتونو خوشحال کنم که خوش بگذره بدتر شد

حالا کاری به شکاک بودن اون خانم ندارم

ولی شما اگر برات مهم بود این همه سال یاد تولد و سوپرایز نبودی

به محض ازدواج ایشون یادت افتاده تولدش کی؟

خب منم باشم تعجب میکنم

یعنی این همه سال تولد نگرفتی و تبریک نگفتی

حالا امسال که متاهل شده میخوای بگی؟