2777
2789
عنوان

به وقت شام

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 105 پست
فدات بزار😍

تا ۸ نمی پزه که دیره😒

قیمه باید جا بیفته

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته نباشید ما عادت داریم سیب زمینیش باید تازه باشه واس همین قبل سفره انداختن میسرخم😁

همچنین عزیزم خدا قوت به هممون😁

اره اونطوری ترد تر و بهتره

من میخام برم شهروند گفتم دیر میشه تا برگردم

زرشک پلو با مرغ

پریشب گذاشتم

دیشبم کباب دستی گذاشتم 

اون یکی روزشم قرمه سبزی گذاشتم

چه کنم الان اخه😭

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
پریشب گذاشتمدیشبم کباب دستی گذاشتم اون یکی روزشم قرمه سبزی گذاشتمچه کنم الان اخه😭

کوبیده مرغ درست کن با گوجه کبابی و چلو 

یا شامی با چلو

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران ***رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران***ماگذشتم و گذشت آنچه تو با ما کردی***تو بمان با دگران وای به حال دگران
قوربونت فدات بعد ۴سال موفق شدم ببرمش بسیار زورگو هست من چندبار تنهایی رفته بودم ولی ایشون قبول نداشت ...

منم حال خودمو بهتر می دونم 

خیلی احتیاج دارم با یکی حرف بزنم چون پر از حرف های ناگفته ام

اما همسرم به هیچ عنوان راضی نمیشه برم پیش مشاور

منم حال خودمو بهتر می دونم خیلی احتیاج دارم با یکی حرف بزنم چون پر از حرف های ناگفته اماما همسرم به ...

خودتون تنها برین ولی برین با اینکه هزینه اش یکم زیاده ولی برین 

من دیگه اعصاب شدم از دست این مرد 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

استامبولی با چندتکه مرغ سرخ کن بزار روش

استامبولی نمی بره مخل کارش سیسش بالاست🤦‍♀️

خودتون تنها برین ولی برین با اینکه هزینه اش یکم زیاده ولی برین من دیگه اعصاب شدم از دست این مرد

به خونمون کمی دوره

خودشم بفهمه رفتم خیلی ناراحت میشه

اوووم نهایتا املت بلدی دیگه🥴

هه املت؟ هر چی بگی بلدم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

😄

بخدا سرویس شدم

به خوشم گفتنی بهش بر می خوره میگه خوبه حالا یه ناهار می ذاری 

شامی که تو خونه می خوره رو فکر کنم حساب نمی کنه🤣🤣

خیلی سخت میره بر ناهارش چرا تو این قابلمه ریختی

این چه دریه گذاشتی

چرا خورشت زیاد ریختی 

چرا کم ریختی 

دوست داره همه چیش شاهانه باشه و تو ظرف های امارتی غذا ببره🤦‍♀️