2777
2789
عنوان

نی نی یار ۳ هستم (تایید عکس پروفایل)

3195 بازدید | 105 پست

سلام دوستان این چند روز کسایی که عکس پروفایل گذاشتن و تایید نشده مشکل سایت برطرف شده لطفا مجدد عکساتون رو بزارید تا تایید کنم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام نی نی یار از یه کاربر زن نما اسکرین دارم میتونم بذارم تعلیقش کنید؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی یار واقعا نمیخواین کاری کنید؟ یه کاربر مرد با اکانت زن بچرخه تو نی نی سایت ؟! 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

سلام تروخدا کاربری منو برگردونید حداقل پیاممو بخونید خواهش میکنم

تماس با ما پیام بدید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

چرا تگ نمیشید

درستش کنید لطفا

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

سلام خسته نباشید.

برای یه کاربر مرد که به خانوما توهین میکرد گزارش زدم لطفا تعلیقش کنید

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨

سلام من نمیتونم تاپیک و پست بذارم هی مینویسه مطلب شما بزودی منتشر میشه که اونم رفت واسه چند دقیقه دیگه لطفا درستش کنید اخه من که با کسی دعوا نداشتم تاپیک بدی هم نزدم تا حالا چرا اینجوری شده

سلام و عرض ادب خسته نباشید.عذر میخوام من کاربریم رو با ایمیل ثبت کردم و با کاربری وارد میشم.الان تو اطلاعات کاربریم شماره تماس وارد و ثبت کردم.ولی موقعی که میخوام وارد بشم همچنان برام پیغام میاد که تا ۱۵ اسفند فرصت داری برای ثبت شماره.اینم بگم که شماره رو ثبت کردم ولی هنوز با همون کاربری قبلی وارد میشم.چطور باید با شماره وارد بشم؟من فقط شماره رو ثبت کردم تو اطلاعات کاربری