2821
2789
عنوان

اقدام بعد از بارداری شیمیایی

1375 بازدید | 15 پست

سلام دوستان، اونایی که تجربه دارن از تجربیاتشون بگن، و اینکه من ماه قبل بارداری شیمیایی داشتم یه ماه صبر کردم الان بعد از موعد میتونم اقدام کنم واسه بارداری؟ اخه دکترم گفت دو ماه صبر کن ولی خیلیا ماه بعد اقدام کردن و باردار شدن، نظر شما چیه

زندگی همین لحظه هاست...🌱🌅🏝️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟ شما تجربه داشتین؟، یه ماه وقفه انداختم ولی شوهرم میکه هرچی دکتر گفت، موندم چیکار کنم

نه تجربه نداشتم ولی میگن فاصله نندازی بهتر تا رحم گرم اقدام کن باردار میشی

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

نه تجربه نداشتم ولی میگن فاصله نندازی بهتر تا رحم گرم اقدام کن باردار میشی

خدا از دهنت بشنوه انشالله، اولین اقدامم بود کلی خوشحال شدیم تا اینکه فهمیدیم شیمیایی بوده

زندگی همین لحظه هاست...🌱🌅🏝️

بی بی چک و ازمایش بتا مثبت میشه ولی تقریبا با یه هفته تاخیر پریود میشی

عدد بتا چند بود؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

[]

بله عزیزم تجربه داشتم...بله بعد پریود اقدام کن و اینکه تعداد اقدامات زیاد نباشه چون کیفیت اسپرم رو کم میکنه و این خودش عامل بارداری شیمیاییِ..سه بار در هفته یا حتی دوبار هم کافیه که اقدام کنی..گرمیجات بخورید جفتتون،مثل شیرموز خرما،یا شیرو تخم مرغ محلی..زیر شکمتم با روغن سیاهدونه یکی دوبار چرب کن 

2825
2823
2791
2779
2792