2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2741 بازدید | 118 پست

رفتم مشاور گفت یه یک سال تحمل کن بیارش مشاوره ریششو پیدا کنیم.خیلیا ت نستن بذارن کنار.ولی چه تضمینیه من جوونیمو پاش بذارم سال بعد دو سال بعد نره سراغش اون موقع با یه بچه چیکار کنم

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲

من از همه لحاظ پای عشقمون وایسادم.مالی روحی.ولی منم که دارم هر روز افسرده میشم. ۲۳ سالمه الان اندازه زن ۴۰ ساله سختی کشیدم.ولی واقعا با این حالش عشقم بهش کم نشده.خوبیای قبلش قلبمو چنگ میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از همه لحاظ پای عشقمون وایسادم.مالی روحی.ولی منم که دارم هر روز افسرده میشم. ۲۳ سالمه الان اندازه ...

عزیزم نمیدونم تا چه حد صحت داره ولی من شنیدم هروئینو نمیشه ترک کرد

از طرفی بخواد ترک کنه هم کلی از عمرتو جوونیتو باید بذاری بعد ترس از دوباره برگشتنش بعدم که بچه بیاد تو زندگیت اوضاع بدتره..

خدا کمکت کنه ان شاء الله هر چی به صلاحته برات پیش بیاد

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷

مرسی عزیزم واسم دعا کنین بهترین تصمیمو بگیرم.هیچوقت از تصمیمم پشیمون نشم.فردا میرم پیش یه مشاور دیگه.از هرلحاظ پسر ایده الی بود نمیدونم چی شد به زندگیم که این شد اخرش.خدا واسه هیچ کسی میخوام که نیاره

متاسفانه هرویین علاج نداره سریع جدا شو 

خانمان براندازه 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

سلام دوست عزیز.

اول اینکه هر مواد مخدری قابل ترکه بشرط اینکه همسرت راضی به ترک کردن باشه.این کمپ های ترک اعتیاد و کلاس های NA معجزه میکنن اما فقط و فقط باید خود شخص بخواد

نمیره نمیخواد قبول کنه که نمیتونه همینجوری میگه من با اونا فرق دارم.من میدونم چ بلایی داره سرم میاد میخوام ولی بدجور عذابم میده.کلاس هرکاری میکنم نمیره.یه مدت میرفت فهمیدم همونجا با یکی که میفروختم دوست شد

یک ماه کامل مصرف نکرد ولی بازم رفت سمتش.

مصرفش یه هفته مصرف میکنه دو هفته با حرف و قربون صدقه و تهدید میذاره کنار بازم از اول

فرصت زیاد دادم.

پسر دوستم هست زندگیشو باخت پدر صاحاب مادره رو در اورده به خاک سیاه نشوندش الانن روزی ۶۰ هزار تومن پول عملشه 

بیچاره دوستم روانی شده همش گریه میکنه هر چی میگه امیر ندارم میفهمی؟؟؟؟

میگه بمن چه من حالم بده پول میخوان پول 

باورت میشه شاید ۳۰ میلیون  بدهی داره مادر بدبختش 

روز بروزم بیشتر میشه اخرشم باید خونشو بفروشه 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

بله من دیدم کسانی رو که مشکل شما رو داشتن و صبر کردن و نتیجه گرفتن.البته اینکار سختی خودشو داره باید خیلی عاشق باشی تا تحمل کنی و نتیجه بگیری.

از نزدیک زندگی خیلیاشونو دیدم که 12 ساله ترک کردن بچه دار شدن و...