2777
2789
عنوان

عقد برادرشوهر

297 بازدید | 27 پست

عقد برادر همسرم در محضر روز پنج شنبه صبح، همسرم برادر پنجمه و پنجشنبه همسرم سر کاره اتفاقا جایی که راهش دوره به عقد نمی‌رسه منم میخوام نرم 

به همسرم گفتم ایشونم گفت مشکلی نیس سه تا برادر دیگه با زنهاشون و خواهرشوهرم  هستن

منم چون همسرم نیس نمیخوام برم

خب ب سلامتی

شروع جنگ و دلخوری

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا وکیلی خودت و وجدانت اگر شریط برادرشوهر همینجوری بور و عقد خودتم بود از دست جاری ناراحت نمی شدی؟گفتم خداوکیلی

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

چرا نمیری؟باهاشون زاویه داری؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

خدا وکیلی خودت و وجدانت اگر شریط برادرشوهر همینجوری بور و عقد خودتم بود از دست جاری ناراحت نمی شدی؟گ ...

نه بخدا ناراحت نمی‌شدم همه میرن با عروس دوماد عکس میگیرن با کی برم؟

راستش نمی‌دونم اگه جاتون بودم چه تصمیمی میگرفتم

از ی طرف دوست داشتم همسرم باشه 

از ی طرف اگه واقعا برادرسوهرم محضر اون روز فقط بهشون نوبت داده باشه چی ، آیا خودم نمی‌رفتم 

آخه ما هم تازه  ازدواج کردیم و یادمه برای عقد هرچی محضر می رفتیم زمانشون پر بود کلا، بعد ما مجبور شدیم ی پنج شنبه صبح البته دیگه نزدیک ظهر بگیریم چاره نبود .

برای همین میگم نمی‌دونم چکار میکردم با توجه ب شرایط 

چون همسرم نیس تنها نمیرم

نمیدونم ولی غریبه که نیست...برادر شوهرته...اگر طرع خودتون بود و شوهرت نمیومد،تو ناراحت نمیشدی؟خودت میدونی ولی شاید بعدا برادر شوهرت و نامزدش دلخور بشن و فکر کنن حسودی

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

الکی الکی دلخوری درست میشه اتفاقا تو باید بری از نبود همسرتم عذر خواهی کنی

خودش به مادرش گفته مادرش گفت مشکلی نیس اما بنظرم رفتن تنهایی من لزومی نداره