2777
2789

پیجش رو سرچ میکنم نمونه ها رو میبینم .

و حضوری میرم چک میکنم تمیز باشه و مواد و محصولات خوب استفاده کنن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیجش رو سرچ میکنم نمونه ها رو میبینم .و حضوری میرم چک میکنم تمیز باشه و مواد و محصولات خوب استفاده ک ...

تصور کنید شما آشنایی ندارید که اطرافتون چه آرایشگاهی هست

تازه میخواید بگردید پیداش کنید

چطوری میفهمید تو کوچه شما یا کوچه کناریتون کدوم سالن های مردونه یا زنونه هست؟ تازه اگرم پیدا کردی چطوری نمونه کاراشو میبینی؟

فرض کن اینستاگرام نداره یا شما قندشکن نداری

تصور کنید شما آشنایی ندارید که اطرافتون چه آرایشگاهی هستتازه میخواید بگردید پیداش کنیدچطوری میفهمید ...

با چشم 😂

میرم تو محله میگردم تابلو ارایشگاه کاملا مشخصه که زنونه هست یا مردونه .

بعدشم اسمش رو سزچ میکنم تو اینستا پیجش بیاد .

اگه نداشته باشم وارد ارایشگاه میشم با چشمای خودم چک میکنم که موادشون چیه و کاراشون در چه حده و بهشون میگم بهم نمونه کار نشون بدن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

از بیرون که نمیشه تشخیص داد باید تو پیجش باشید نمونه کاراش رو ببینید

تو سایت بَر و رو برو

تو قسمت نقشه (تو منو بالای سایت هست)

میتونی روی نقشه، آرایشگاه های اطرافتو ببینی 

نمونه کارها و تعرفه قیمت هاشون و نظر مشتری قبلی هاشونم ببینی

بعد باهاشون تماس بگیری و وقت بگیری

تصور کنید شما آشنایی ندارید که اطرافتون چه آرایشگاهی هستتازه میخواید بگردید پیداش کنیدچطوری میفهمید ...

وا خب مشخصه

مثلا آرایشگاه ناز بانو معلومه مردونه نی😐

من تازه اومده بودم تهران

همینطوری شناسی هر سری یه جا میرفتم

الان چند تا آرایشگاه میشناسم

بعضیاشون خوبن بعضیاشون نه

من برا کار اصلاح و کوتاهی اینا میرم کارتشونوم میگیرم

میام تو اینستا کارای دیگه مثل رنگ و میکرو و ایناشونم از اونجا میبینم چطوریه

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
موادشونو‌که جلو‌مشتری نمیزارن که ادم ببینه

من همیشه میرم از خودشون اول برند ها رو میپرسم بعدش هم اجازه میگیرم خودن به شخصه چک میکنم که برند خوبی باشه و خراب نباشه 

وقتی به خودشون بگی قبول میکنن چون وظیفشون هست .

خب اون وقت تو همه برندارو میشناسی میدونی چی خوبه جی نه مگه یکی دو تاس

عزیزم دنبال چه جوابی هستین؟

بله میشناسم تو امضام هم گفتم که کار خودم همینه نسبت به همشون آگاهم هم ترکیبات هم مدلی که روی صورت میشینه 

تمیزی وسایل هم که خیلی مهمه و همه آدما با چشم میتونن ببینن متوجه میشن نیازی ب کار خاصی نیست‌.

اکثر آدما هم برند های معروف رو می‌شناسن با یه سرچ ساده هم میتونن چک کنن که اون برند خوبه یا نه .

سالنی هم که تو محله خوب باشه کم پیش میاد که مشکل داشته باشه . 

باید از مشتریاشون بپرسی ک ببینی راضی ان

باید بری ببینی تو سایت بَر و رو چه نظراتی براش گذاشتن

پروفایلشو چک کنی 

نمونه کاراشو ببینی

و حتی تعرفه قیمت هاشم ببینی

بعد تصمیم بگیری بری پیشش یا نه