2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فالگیرها ده تا حرف میزنن بالاخره چند تاش درست از اب درمیاد دیگه

دقیقا ، امروز یکی تا فهمید پدرم مریضه برگشت گف مرگ تو خوانوادتون میبینم، از صبح حالم بده، اینم بگم خودم اعتقاد ندارم چون دوستام گرفتن بعد خیلی اصرار کردن منم گرفتم، فقط از صبح بهمم ریخته

دقیقا ، امروز یکی تا فهمید پدرم مریضه برگشت گف مرگ تو خوانوادتون میبینم، از صبح حالم بده، اینم بگم خ ...

برای پدرت یس و زیارت عاشورا خیلی بخون. خدا  و امام حسین رو قسم بده. انشالله حال شون خوب میشه . براشون دعا میکنم. 

اصلا حساب بانکی فالگیرها رو پر نکن . همه شون پرت و پلا می‌بافند.  بالاخره چند تاش درست از آب میاد . یه عده ساده باورشون میشه 

برای پدرت یس و زیارت عاشورا خیلی بخون. خدا و امام حسین رو قسم بده. انشالله حال شون خوب میشه . براشو ...

قربونت، آره دیگه مراحل سخت درمانش تموم شده، فقط یه عده بی شرف اینجوری اذیت میکنن، واقعا دوستام از روی فان مجبورم کردن، وگرنه به هیچ وجه قصد نداشتم بگیرم

قربونت، آره دیگه مراحل سخت درمانش تموم شده، فقط یه عده بی شرف اینجوری اذیت میکنن، واقعا دوستام از رو ...

خدابزرگه .‌توکلت به خدا باشه . آنقدر خدا غیرممکن ها رو ممکن میکنه . هرچی سنت بالاتر بره امیدت و اطمینانت به خدا بیشتر میشه . 

خدابزرگه .‌توکلت به خدا باشه . آنقدر خدا غیرممکن ها رو ممکن میکنه . هرچی سنت بالاتر بره امیدت و اطمی ...

آره واقعا خدا کمکمون کرد، وقتی اونجوری گفت فقط با یاد خدا آروم شدم، با خودم گفتم استغفرلله یه جور حرف میزنه انگار خداس، خوب اگه واقعا از آینده خبر داشت که وضع خودش این نبود