الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فالگیرها ده تا حرف میزنن بالاخره چند تاش درست از اب درمیاد دیگه
دقیقا ، امروز یکی تا فهمید پدرم مریضه برگشت گف مرگ تو خوانوادتون میبینم، از صبح حالم بده، اینم بگم خودم اعتقاد ندارم چون دوستام گرفتن بعد خیلی اصرار کردن منم گرفتم، فقط از صبح بهمم ریخته
برای پدرت یس و زیارت عاشورا خیلی بخون. خدا و امام حسین رو قسم بده. انشالله حال شون خوب میشه . براشو ...
قربونت، آره دیگه مراحل سخت درمانش تموم شده، فقط یه عده بی شرف اینجوری اذیت میکنن، واقعا دوستام از روی فان مجبورم کردن، وگرنه به هیچ وجه قصد نداشتم بگیرم
خدابزرگه .توکلت به خدا باشه . آنقدر خدا غیرممکن ها رو ممکن میکنه . هرچی سنت بالاتر بره امیدت و اطمی ...
آره واقعا خدا کمکمون کرد، وقتی اونجوری گفت فقط با یاد خدا آروم شدم، با خودم گفتم استغفرلله یه جور حرف میزنه انگار خداس، خوب اگه واقعا از آینده خبر داشت که وضع خودش این نبود