2777
2789
عنوان

زن وشوهر کم روحیه

275 بازدید | 27 پست

سلام.. هردومون خانواده هامون مضخرف هستن دریغ از محبت وخوبی چه مالی چه روحی همش دعوا اما خودمون اونجوری نیستیم ...الان میخایم به همدیگه محبت کنیم اما روحیمون ضعیفه هر دو نیاز به روحیه همدیگه داریم ..یه پسر خوب وخشگل 6ساله هم داریم که خیلی بهمون انرزی میده ...کم کمک زندگیمون بهتر میکنیم ..اما اگه یکیمون روحیشو بالا ببره زندگی شیرین تری خواهیم داشت... هر دو کمبود روحیه وعاطفی داریم چیکار کنیم کاش یکیمون پر روحیه بود....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم؛) 

چقدر مثل ما

پدر مادر منم خانواده بدرد نخوری داشتن

اما با تلاش تونستیم به خودمون انگیزه بدیم 

شماهم قطعا میتونین

بهترین تصمیم، موفق باشین♥

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
تو به عنوان زن نقشت پررنگتره عزیزم.با اشپزی موسیقی لباسهای قشنگ سفرهای کوتاه . دنیال کردن هدفهاتون.. ...

استارتر اقاست

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

رفتار و وایبای اعضای خانواده منعکس فرد بزرگ خانواده است 

ینی اگه شما با خوشحالی وارد خونه بشین ی گل بگیرین برا همسرتون پسرتونو ببوسین ببرین پارک و کلا محبت کنین اونام در مقابلش خوشحالیشونو بهتون نشون میدن  اما اگه شما غمگین وارد خونه بشین وایب اعضای خانواده شمام همینطور خواهد بود ینی همسرتون ب شما نگاه میکنه و اون وایبو ازتون میگیره و پسرتونم از پدرمادرش و جو خومه سنگین میشع 

معیارت زیبایی باشه

خونه ات رو لباست رو خودت رو غذای رو هر چیزی رو تا جایی که می تونی زیبا کن

از آدم بد دور باش

هر روز تایم مشخص با هم حرف بزنین

فیلم مثبت ببینین

آهنگ شاد گوش بدید

پیاده روی کنید

آدمای موفق و خوب رو دنبال کن ازشون یاد بگیر

مهمترین مساله کسانی که خانواده خوب نداشتند اینه که خیلی چیزای مربوط به خانواده رو آموزش ندیدن

الان که تو مجازی کلی محتوای حرفه ای در دسترسه

به یادگیری اهمیت بدید نکات روانشناسی

اصول تربیتی

و ...