2777
2789

پسرم میره پیشدبستانی و همکلاسیاش چند نفرشون قدشون خیلیی بلنده و پسرمو اذیت میکنن . امروز که بردمش تو کلاس .دوتا از پسرا پشت سرش نشسته بودن و به پسرم‌میگفتن زشت .

پسرم اومد بهم‌گفت اینا بهم میگن زشت. و منم بچه ها رو حرف زدم گفتم این چه حرفیه که میگین .بار اخرتون باشه بعد یکم بعدش

پشت سریه از کپسول آبش، آب میپاشید به تن پسرم

خدایا یعنی من انقد حالم بد شد مخصوصا اون لحظه که بغض پسرمو دیدم وقتی بهش گفتن زشت

اصلا تو دلم گفتم دیگه مدرسه نبرمش . دلم پیششه نکنه اذیتش کنن برنجوننش. یا بزنند. 

تروخدا مامانا شما بچه هاتون می‌فرستادید مدرسه . دلشوره نداشتین کسی اذیتش کنه؟؟من چیکار کنم به بچم چی بگم قوی بار بیاد؟؟

زندگی همچنان زیباست

با اونایی که اذیتش میکنن مهربون رفتار کن بگو شما دوستید و فلان اگه جواب نداد بگو جای پسرتو عوض کنن 

🤍خدا آنچه به ما گذشت را جبران خواهد کرد🤍                                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه باید به مربی بگید که بچه‌تون اذیت میشه از سمت بچه ها

بعدم این چیزی که شما گفتی به اونا زمینه‌ی اذیت کردن رو بیشتر میکنه!

باید میگفتی با پسرم دوست هستید ،همکلاسی هستید دوستتون داره و خوبه که همدیگرو دوست داشته باشید مهربون باشید ، ن که بری بگی دفعه آخرتون باشه اذیتش میکنید!

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

عزیزم به معلمش بگو با جدیت برخورد کن بگو میاد خونه میگه دوستام اذیتم میکنن و نمیرم مدرسه بعدشم جاشو بذار عوض کنن و هم اینکه با پسرت حرف بزن بگو مدرسه هرکسی فهمیدی بی ادبی کرد ازش دور شو...

کتابای تقویت مهارت اجتماعی براش بخون

مقابله با قلدری

برای کودکان

با نمایشنامه اجرا کردن هم میتونی

با معلمشون صحبت کن که اینجوری شده حواسش باشه 

مهدکودک نمیرفت؟ تو مهد بچه ها تعامل با همدیگرو یاد میگیرن 

خودت اصلا قوی نیستی میخوای بچت قوی بار بیاد

بی عزت نفسو بی اعتماد به نفسی

اول روخودت کار کن بچت تورو میبینه یاد میگیره

در ضمن تو نباید از بچت دفاع کنی خودش باید از خودش دفاع کنه 

حسبی الله ❤

الهی بگردم براش🥺منم یادمه بچه ها لباسامو مسخره میکردن😔

بنظرم ببریدش مشاوره که هم بتونه از خودش دفاع کنه و سرخورده نشه و هم اعتماد به نفسش بالا بره

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

با اونایی که اذیتش میکنن مهربون رفتار کن بگو شما دوستید و فلان اگه جواب نداد بگو جای پسرتو عوض کنن

خآنم معلم جای اونا رو عوض کرد فرستادشون جای دیگه بشینن

زندگی همچنان زیباست
اول اینکه باید به مربی بگید که بچه‌تون اذیت میشه از سمت بچه هابعدم این چیزی که شما گفتی به اونا زمین ...

اتفاقا خوبه از اول تذکر داد

منم یادمه مدرسه میرفتم یکی بود منو همش مسخره میکرد،مامانم اومد تو کلاس دختره رو ادب کرد با مدیر هم صحبت کرد و همونجا قال قضیه رو کند

چندبار خودم بهش گفتم مراقب حرف زدنش باشه ولی گوش نکرد وقتی مامانم اومد دیگه دست و پاشو جمع کرد

مدیر هم حسابی دعواش کرده بود

اتفاقا خوبه از اول تذکر دادمنم یادمه مدرسه میرفتم یکی بود منو همش مسخره میکرد،مامانم اومد تو کلاس دخ ...

خب دوست من ایشون میگه حتی بعد این حرفش بیشتر از اژ قبل هم اذیتش کردن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

علاوه بر مربیش یا مدیر و معاون هم صحبت کنخیلی جدی چند بار تذکر بدهبچه از مدرسه زده میشه، به معلم بگو ...

به خانم معلمش گفتم جای اونا رو عوض کرده.بعدش من به پسرم‌میگفتم میرم خونه . می‌گفت یکم بیرون بشین بمون‌ . خیلی ناراحت شدم گفتم‌نکنه همیشه اذیتش میکنن

زندگی همچنان زیباست
خآنم معلم جای اونا رو عوض کرد فرستادشون جای دیگه بشینن

اگه دوباره اذیت کردن به مدیر بگو به مادرش بگه بیاد مادرشون بیاد ادب میشن جلوی مدیر

🤍خدا آنچه به ما گذشت را جبران خواهد کرد🤍                                                                          

پیش دبستانی من همینطوری گذشت، بدون هیچ دوستی

و هیچوقت اون اذیتارو فراموش نکردم

درک میکنم پسرتونو، من جای شما باشم کلا مدرسشو عوض میکنم

چون شما هرچقدرم تذکر بدین بازم زنگ تفریح هست که اذیتش کنن