2777
2789
ولا هروقته واران هات وتی ی دیگ نامسو بان😅نداریم والا ولی برات گیر میارم مست میکنم واست 😅😅😅مه خوم ...

عاو دیگ منه کلا سه چهار دانه بود میریختم تو قابلمه هی تا نیمروع قل هاوردیا، کلا دوکاسه میشد

وی خدا راس اویشی وتی دالگم درس نیکه، پس مه خوم دس به کار میشم ترخینه درس مکنم سهم تنو دالگدیش کل کم😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاو دیگ منه کلا سه چهار دانه بود میریختم تو قابلمه هی تا نیمروع قل هاوردیا، کلا دوکاسه میشدوی خدا را ...

والا خاس جام جام خوادید زمسان ل یادت نیه😅

زمسان ایمه کفیمنه گدایی ترخینه🤪🤪🤪

دست درد نکه زحمت کیشایده دی حبران بکه پارکه نیایده پیمان😅ریون دان دمه پید مجا

ایلام خاکمه....

والا خاس جام جام خوادید زمسان ل یادت نیه😅زمسان ایمه کفیمنه گدایی ترخینه🤪🤪🤪دست درد نکه زحمت کیشای ...

کرع نویش جام جام له کوره بوی😅

خود دسه کاراو بو ترخینه بگراو، من که دورم نمیتونم بهت ترخینه بدم ارا خود اویشم زمسان ورگ کردن بهمان نزدیکتره😉😁

کرع نویش جام جام له کوره بوی😅خود دسه کاراو بو ترخینه بگراو، من که دورم نمیتونم بهت ترخینه بدم ارا خ ...

نوش گیاند کوره جا جام بخوه ارای خود پناه ایمیش و خودا😂

اخر مه چ بکم دس تنیاااا حوصله نیرم برم دنبال کاراش 🥴

بشمان دید کوره فاصله کمترو بیوه نزدیک تر شدی اگ نتوای بیده پیمان بهانه نارررر

ایلام خاکمه....

زیاد بزرگ نیس، ولی بهتره، کرع لذت چه یه همه وامو قرض داریم

خوبه دی الحمدلله اینم هستت والا از اجاره نیشن بهتره...هیوچیش نیاشتیود بخویدن هه اجاره نیدن و خدا...گیشت قرض و وام دیره 

پناه بر خدا درس بووو

ایلام خاکمه....

خوبه دی الحمدلله اینم هستت والا از اجاره نیشن بهتره...هیوچیش نیاشتیود بخویدن هه اجاره نیدن و خدا...گ ...

اره خب بهتره، ولی تا یه یخورده بخای جلو بری باید زحمت زیادی بکشی تو این اوضاع برا ماهایی که در آمد کم هستو خرج گران سخت میگذره

اره خب بهتره، ولی تا یه یخورده بخای جلو بری باید زحمت زیادی بکشی تو این اوضاع برا ماهایی که در آمد ک ...

ی قف بالای سرته خداروشکر تو همه زندگیا سختی هستتت دلت خوش باشه گرونی و تورم هستتت

ایشالا درست میشه همه چی

ایلام خاکمه....