2777
2789
وای چه خوب، شیش ماه اینکه عالیه

آره چون غلیظه بعد اینکه بهم مشاوره داد بهم گفت که نباید کلی شامپو بریزم تو دستم بزنم به موهام اینجوری موهام آسیب می‌بینه گفت یه ذرشو بریز داخل یه کاسه تو حمام با یکم آب قاطی کن اون کف رو فقط بریز روی پوست سرت 

خیلی چیزا دیگه 

خلاصه میگم برا همین یه شامپو هم که ازش چندین بار گرفتم کلی پیگیریم می‌کنه 

میگه برام سلامت مشتری مهمه ،من و مامانم اینا  از اخلاق خوب و محصولات با کیفیتشون خوشمون اومده کلی ماسک مو و روغن برای روغن تراپی ازش خریدم 

تازه بهم یاد داد چطور با یه روغن توی خونه موهامو روغن تراپی کنم که نرم بیرون کلی هزینه بدم 🥺🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=390762543]کلاغ ها خبر آوردن ک ترخینه زیاد درست کردی امسال 😎 ب ما ک ندادی ترخینه ولی مورچه بزنه بهش 😂 ...[/QUOT😅😅

اتفاقا در تدارکم که خودم درس کنم

سلام 

خوبم ممنونم مرسی، تو خوبی 

نیسد ته چه خوررر راسی ژن خوازید 

[QUOTE=390762543]کلاغ ها خبر آوردن ک ترخینه زیاد درست کردی امسال 😎 ب ما ک ندادی ترخینه ولی مورچه بز ...

خوبم ممنون خودرخوبی منالیلد خوبن دی چ خورر....افرین درس بکه سهم منیش بده دیگ مثل پارسال گیشته خود نخویدن😅

ولا ن تاجاره ی مدتی نبودن اصلا سایتم نااتم اصلا

ایلام خاکمه....

خوبم ممنون خودرخوبی منالیلد خوبن دی چ خورر....افرین درس بکه سهم منیش بده دیگ مثل پارسال گیشته خود نخ ...

خوب خداروشکر

گشتی مه خواردم  کرع مه هی دوسه دفه خواردم

مه متتظرم بویم ته ترخینه ارام باریدن 😅

[QUOTE=390985383]خوب خداروشکر گشتی مه خواردم  کرع مه هی دوسه دفه خواردم مه متتظرم بویم ته ترخینه ارام باریدن  ...[/QUOTE

ولا گیشته ته خواردی ...بش کسیش نیایدن..خسیسی دی مه له کو بارررم اخررر 😅

ایلام خاکمه....

[QUOTE=390985383]خوب خداروشکر گشتی مه خواردم کرع مه هی دوسه دفه خواردم مه متتظرم بویم ته ترخینه ارا ...

کرع ارا دروع اویشی😅

مه هی سه چوار دفه خواردم

ته باید ترخینه بیده مه، من دوغ از کجا بیارم مگه گاو وگوسفند دارم آخه 

راسی گاو دارین برا دو ترخینه اویشم

ولی ته دویش داشتوید به من نمیدی

خدارشکرررر...شیررمادر سنیدن خدارشکرررر الحمدللله ل کرماشان سنی مبارکوووووودی پوره شیرینی نیدن دی ماا ...

عا سنیمن

مگه نوتم اراد

وکرماشان سنیم

خیلی ممنون سلامت باید

کرع ارا دروع اویشی😅مه هی سه چوار دفه خواردمته باید ترخینه بیده مه، من دوغ از کجا بیارم مگه گاو وگوس ...

ولا هروقته واران هات وتی ی دیگ نامسو بان😅

نداریم والا ولی برات گیر میارم مست میکنم واست 😅😅😅

مه خوم دالگم درس نکه مجا زمسان باید دربدد دنبال ترخینه باشیم

ایلام خاکمه....