2777
2789
عنوان

تجربه زندگی با افراد پارانویید

301 بازدید | 21 پست

کسی تجربه داشته؟ شیش ماه با یه ادم روانی شکاک بددهن در ارتباط بودم منم مریض کردم منو به جنون میرسوند تهمت ناجور توهین ناموسی شک بی جا واقعا به مرز خودکشی رسیدم اخرشم من مقصر شدم و گفت تو روانیی خودکشی میکنی نمیخامت به همین راحتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب به درک بزار بره به جهنم چه خوب که بدون دردو خونریزی گورشو گم کرده🚶🏼‍♀️

به نظرت من مقصر بودم؟ اون همه فحش و تهمت اون هیچی بود تهدید به خودکشی من شد گناه کبیره؟

یک ماهو بیس روزه کات کردیم؟ واقعا من مقصر بودم؟

خب خداروشکر،خودتو نجات دادی،نه تو چرا مقصر باشی خودشون منظورم پارانوییدی ها،هرغلطی دلشون بخواد میکنن آدم سالمو مریض میکنن،گیر میده شک میکنه فحش رکیک میده،بی جنبه هم هستن😑

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

به نظرت من مقصر بودم؟ اون همه فحش و تهمت اون هیچی بود تهدید به خودکشی من شد گناه کبیره؟

یه کار درست تو زندگیت اگه داشتی همین تهدید به خودکشیت بوده به والله🤣🤣🤣🤣 شرشو کم کردی از زندگیت👏🏅🤣

این گیر نبود مریض بود علنا میگفت تو زیر یکی خابیدی

😑😑😑

دست خودشونم نیست ولی خب بهتررک خودتو نجات دادی 

من نامزدم مثلا بفهمه  تنها رفتم ارایشگاه قاطی میکنه مگه تو قسم نخوردی نری جایی بیرون

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙