2777
2789

دوستای خوبم من یکی تو روبیکا بلاک کردم اون منو فالو نداره من اونو فالو دارم

سوالم اینکه اگه اون پست بذاره من متوجه میشم یا نه؟؟

لطفا بادقت بخونید این ادم برام مهمه اما ب دلایلی بلاکش کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون فقط تو بلاک کردی میتونی پستاشو ببینی متوجه هم نمیشه ولی استوری ببینی خو صد در صد متوجه میشه دیگه

تو پیام رسان بلاکت کردی فقط یا تو روبینو هم مسدودش کردی؟

*◄থৣ   حال شبهاے مرا همچوט منے בانـב و بس...️  💖থৣ►
چون فقط تو بلاک کردی میتونی پستاشو ببینی متوجه هم نمیشه ولی استوری ببینی خو صد در صد متوجه میشه دیگه ...

نمیدونم مگه فرقی هم داره؟؟

بعد اینکه اگه پست بذاره یعنی برای من اعلانش میاد یا باید چکش کنم برم تو صفحه ش؟؟

نمیدونم مگه فرقی هم داره؟؟بعد اینکه اگه پست بذاره یعنی برای من اعلانش میاد یا باید چکش کنم برم تو صف ...

فرقش اینه که اگه تو روبینو مسدودش کرده باشی پیج تو براش بالا نمیاد.نه اعلان نمیاد روبیکا اصلا اینجوری نیست باید چک کنی پیجشو تا بفهمی چیزی گذاشته یا نه.کلا پست بزاره پستش برات میاد میفهمی پست گذاشته ولی اعلانش نمیاد 

فرقش اینه که اگه تو روبینو مسدودش کرده باشی پیج تو براش بالا نمیاد.نه اعلان نمیاد روبیکا اصلا اینجور ...

مرسی جواب دادی 😍🫠🙃 

یه سوال دیگه هم دارم تو روبینو همش اون قلبه قرمز میشه اون جایی ک میگه درخواست ها بعد میرم نگاه میکنم هیچی نیس 

این یعنی چی؟

مرسی جواب دادی 😍🫠🙃 یه سوال دیگه هم دارم تو روبینو همش اون قلبه قرمز میشه اون جایی ک میگه درخواست ...

خواهش🫀  

بعضی وقتا همینجوری الکی میاد،یبار که مثلا یکی درخواست بده دوباره که وارد میشی بازم اون قلبه قرمز میشه 

شایدم یکی درخواست میده باز لغو درخواست میزنه ولی معمولا چیزی نیست خودش اینجوری میشه مخصوصا اگه پیج شخصی داشته باشی همینه

مرسی جواب دادی 😍🫠🙃 یه سوال دیگه هم دارم تو روبینو همش اون قلبه قرمز میشه اون جایی ک میگه درخواست ...

خواهش🫀  

بعضی وقتا همینجوری الکی میاد،یبار که مثلا یکی درخواست بده دوباره که وارد میشی بازم اون قلبه قرمز میشه 

شایدم یکی درخواست میده باز لغو درخواست میزنه ولی معمولا چیزی نیست خودش اینجوری میشه مخصوصا اگه پیج شخصی داشته باشی همینه