2777
2789

و اینکه اگه بخوام وسط کلاس برم بیرون واقعا نباید اجازه بگیرم؟ بعضیا میگن که بستگی به استادش داره

امسال به امید خدا دانشجو میشم لطفا اگه پیشنهاد و توصیه ای هم دارین بگین ممنون میشم❤️🌹

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

نصیحت : 

اکیپای دوستانه ترم اول رو زیاد جدی نگیر چون پایدار نیست 

در طول ترم بخون نزار واسه شب امتحان 

کتاب هایی که استاد معرفی میکنه نخر چون استفاده نمیشه 

فقط کتاب های رفرنس و پایه کنکور ارشد رو بگیر که مربوط به دروس تخصصی هست 

جامدادی و دفتر با خودت نبر دانشگاه.... عوضش یه خودکار و کلاسور همراهت باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بستگی ب استاد داره خودش باید بگه چی مهمه چی نیس تا داتشجو باهاش اشنا بشه البته بعضیام کلا لالن هیچ‌نمیگن ادم‌ نمیدونه چ کنه

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
نصیحت : اکیپای دوستانه ترم اول رو زیاد جدی نگیر چون پایدار نیست در طول ترم بخون نزار واسه شب امتحان ...

ممنونم لطف کردین❤️❤️

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
اره بستگی ب استاد داره خودش باید بگه چی مهمه چی نیس تا داتشجو باهاش اشنا بشه البته بعضیام کلا لالن ه ...

🥲🥲😂😂

ممنون عزیزم❤️

خود استاد اگه مشکل داشته باشه با رفت و آمد میگه ک اصلا بیرون نرین یا اگه رفتین دیگه برنگردین این‌جور ...

ممنون عزیزم❤️😘

خواعش میکنم عزیزم ایشالا موفق باشی ❤️

همچنین❤️❤️😍