2777
2789

من فقط مادرمو دارم 

چند وقته ی حرفایی میزنه میگ اره من هیچکس تو دنیا دوست ندارم از همه متنفرم گفتم یعنی الان مادرت بمیره مهم نیس برات؟؟ گفت ن بی تفاوتم دست خودم نیس انگار عشق تو وجودم مرده

چند بار اینو گفته تا حالا بهم 

تو رفتاراش باهام کامل متوجه میشم براش مهم نیستم مثلا بخوای محبت کنی بهش پست میزنه .... اگ یک روز تو اتاق باسم نیام بیرون اصلا نمیبینه مردم زندم .... از سر عصبانیت نگف انگار میخاس درد دل کنه باهام 

عمیقا حس تنهایی میکنم :) حس میکنم تو دنیا تک و تنهام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش هم میگ همینو ......

دست از سرش بردار احساس میکنم از این ادمای کنه ایی اسی اون خودش درد میکشه تو دیگه اذیتش نکن کاری بکارش نداشته باش ،در اخر همه تنهاییم همه اوناییم که میبینی ادم دورشونه الکیه بوقتش اوناهم بیکس هستند ادما تنها میان تنها میرن ،بهترین خوشبختی برای انسان اینه اصلا بدنیا نیاد 

دست از سرش بردار احساس میکنم از این ادمای کنه ایی اسی اون خودش درد میکشه تو دیگه اذیتش نکن کاری بکار ...

من برام مادرم مهمه .... شاید اون مرده زنده من براش فرق نکنه ولی من مثل اون نیستم دوست دارم کمکش کنم چون میگ داره زجر میکشه

رابطه مادرت با پدرت چطوره؟مادرت انگار افسرده ست بهش کمک کن خوب بشه حال توهم خوب خواهد شد

افسرده نیست مادرش احساسشو از بین بردن اتفاقا خوبه منطقی شده دیگه کسی نمیتونه توسط احساسات ازش سواستفاده کنه