2777
2789
عنوان

خانما دارم از دست شوهرم دق‌میکنم میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا فقط دنبال اینن ببینن چی میخوایم برعکسش انجام بدن

حالا من آیفون میخوام اون طلا میخره😅😆😅😅

ک البته انقدر طلا رفت بالا فکر نکنم دیگه اونم بخره

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
مدیریت دخل و خرج رو نداره،اینطور آدما هیچوقت به هیچ جا نمیرسن،فکر اقتصادیم که اصلا نداره،فردارو نمیب ...

معتقده که باید زندگی کنه و برای اونام فکر داره😐 پاراسال هم فکر میکردیم سود میکنه یهو آخر سال دیدیم ضرر شده نمی‌دونم چرا از الان ذخیره نمیکنه و فکر میکنه باز سود میشه بعد اصلا سود بشه چرا هدر می‌ده پولو خب طلا بخر چرا همش‌وسیله میخری

حالاشوهرتودرمیاره نمیدونه چطوروکجاخرج کنه شوهرمنکه تن پروژه واصلا سرکارنمیره بابدبختی زندگی میکنم

بآور کن دوتاش ی اندازه بده 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

با این آدم به جایی نمیرسی

پدر منم در همین حدِ

یه عمر گفت من مَردم من میدونم کلی هم اشتباه کرده تو زندگیش

با چیزایی که تعریف کردی بابام اومد جلو چشمم

یکاری کن دیگه حرف حرف خودش نباشه

موتور چیه که بخوای عوض کنی

آیفون باز خوبه خوب نگهش دار اسی یه جور سرمایه ست

بهش بگو زن و شوهر باید با هم تصمیم بگیرن تو مجرد نیستی که

کلا الان همه داریم درجا میزنیمشما اشتباه کردی پولاتو دادیهم زنا پول جمع میکنن اخر میدن شوهرشون شوهره ...

بهداشت من توی فکرم ی جا دیگه برم سرکار بتونم وام بگیرم طلا بخرم بعد این هرچی میاد دستش به فنا میده

سلام عزیزم

شوهر منم مثل توعه

من تو فکر پس انداز و پیشرفتم اون تو فکر شکم و شام بیرونو برا اینو اون کادو خریدنه

تا حرف بزنم میگه خسیسی و داستان پیش میاد

با این وضع این هیچ وقت به هیچی نمی‌رسیم

من یه چی سرمایه‌گذاری کردم ولی اینقدر غرغر میکنه چندبار گفتم میخوای ببرش بفروشش ولی به پاش برسه نمیدمش چون میدونم تا به پولش برسه واسه اینو اون کادو میگیره نصفشم میریم غذا بیرون

من که دیگه  از درست کردنش دل بریدم 

خدا بهت صبر بده 

چند سالشه شوهرت ؟

حس میکن ۲۵ ۶ سالشه!

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

با این آدم به جایی نمیرسیپدر منم در همین حدِیه عمر گفت من مَردم من میدونم کلی هم اشتباه کرده تو زندگ ...

خواهر من خودم ایفون دارم

ولی این حرف که ایفون سرمایه ست چرت و گول بزنکه، تو این سرمایه چیزیه که رشد قیمت داشته باشه نسبت به طلا

من حدود ۱ سال و نیم پیش ایفون خریدم کلا ۷۰ تومن که اگه طلا میخریدم الان دو برابر شده بود ولی ایفونمو بخام بفروشم شاید در ۵۵ ۶۰ حداکثر ببرن

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند