2777
2789
عنوان

فحش های زشت همسایه به من

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 39 پست
ببین باید میرفتی میگفتی من میخوام پنجرمو بشورم شاید پنجره باز بوده اب رفته تو خونش در کل همسایه تم ب ...

باهاشون حرف نمیزنم وگرنه حتما میگفتم 

ولی قبلش چک کردم رو نرده های جلوی پنجره اش لباس نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید از قبل اطلاع میدادی حتما

باهاشون حرف نمیزنیم

چون ۷ ساله پدرمونو در آورده نمیاد سند خونه رو درست کنیم 

میخوایم خونه مونو بفروشیم و بریم ولی بخاطر این آدمای خودخواه ۷ ساله اینجا گیر کردیم

دفعه اولت بود؟ همسایتون ک بی ادبه ولی شمام اشتباه کردی اپارتمان فرق داره با خونه شخصی نمیشه همینجور اب بریزی... جلوی پنجره هم انقدرام حیاتی نیست از داخل تمیز کنی کافیه

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
هر ۶ ماه یک بار

چی بگم والا دفعه بعدی اب نریز یا کم بریز ک به پایین نرسه یا هم بیخیال شستن بیرون پنجره ها شو از داخل تمیزکاری کن و شیشه ها رو از بیرون دستمال بکش ولی اب نریز

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
همسایه بالایی منم مثل شما بود هر سری چقد تو دلم فحشش میدادم خب نگنید اب کثافتتون میاد تو خونه مردم و ...

عجب🤔

پس تو ام حقته که خونت با آب کثافت یکی بشه عزیزم🫶🏼

باهاشون حرف نمیزنیمچون ۷ ساله پدرمونو در آورده نمیاد سند خونه رو درست کنیم میخوایم خونه مونو بفروشیم ...

باهاشون حرف نمی‌زنید نباید میشستید.یا حداقل ی برگه توی آسانسور میچسبوندید از چند روز قبل و می‌گفتید همسایه های محترم فلان روز راس این ساعت می‌خوام پنجره بشورم گفتم که در جریان باشید

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
عجب🤔پس تو ام حقته که خونت با آب کثافت یکی بشه عزیزم🫶🏼

خوب کارت اشتباه بوده دیگه چرا ناراحت میشی در جواب فحششم جوابشو میدادی ناراحتی نداره هر ۶ ماه یکبار گرد و خاک پنجرتو میشوری قطعا میره تو خونشون ایندفعه دیگه صداش در اومده توقع نداری بیاد قربون صدقت بره که

بلندترین فریاد من سکوت من است...