2777
2789
عنوان

فحش های زشت همسایه به من

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوحشای همسایه رو تایید نمیکنم 

ولی خوب خودتو بزار جاش 

منم چند بار تو بالکن بودم همسایه بالایی آب لباس ریخت رو سرم فوحش ندادم ولی خیلی سر و صدا کردم از اون به بعدم دیگه تکرار نکرد 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

باید برای شستنش یه فکر دیگه کنی یسری لواشک گذاشتم تو بالکن با کلی زحمت درست کردم سینی بزرگ خیرندیده بالایی اب ریخت پایین همه رو انداختم دور یسری دیگه پنجره باز بود گند زده بود به پرده یعنی یادم میفته میگم ذلیل شه خیر نبینه انقدر خودخواهه

خب چجوری باید جلوی پنجره رو بشورم؟؟؟رو برومون دارن ساختمون میسازن خیلییییی کثیف میشه و با دستمالم نم ...

عزیزم وقتی آب همسایه پایینی و اذیت کنه کارت درست نی ولی همسایتم باید ادب شه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

فحشای همسایه رو تایید نمیکنم ولی منم اگه جای اون بودم و یکی گند وکثافت از بالا میریخت توخونم قاطی میکردم

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

خب اب رفته تو خونش حداقل قبلش اطلاع بده

باهاشون حرف نمیزنیم

چون ۷ ساله پدرمونو در آورده نمیاد سند خونه رو درست کنیم 

میخوایم خونه مونو بفروشیم و بریم ولی بخاطر این آدمای خودخواه ۷ ساله اینجا گیر کردیم

باهاشون حرف نمیزنیمچون ۷ ساله پدرمونو در آورده نمیاد سند خونه رو درست کنیم میخوایم خونه مونو بفروشیم ...

عجب   قانونی پیش برید   صداشو ضبط کن برو خدمات قضایی  بذار رو سی دی  ضمیمه پروندش کن 

عجب قانونی پیش برید صداشو ضبط کن برو خدمات قضایی بذار رو سی دی ضمیمه پروندش کن

تا الان همسایه های دیگه ۲۰ میلیون از شوهرش دیه گرفتن بابت فحش هاشون

اگرم کار من اذیتش کرده میتونست مثل آدم بگه منم عذرخواهی کنم