2777
2789
عنوان

قبولی در نمونه دولتی نهم به دهم

50 بازدید | 4 پست

بنظرتون برای قبولیش نیازه اندازه تیزهوشان بخونم؟

خیلی ها میگن راحت قبول میشی زیاد خوندن نمیخواد

و بنظرتون اگه الان شروع کنم قبول میشم؟؟

دیدم خیلی ها دور و برم تابستون شروع کردن کسایی که سالای قبل اصن درسشون خوب نبود الان خیلی جلوترن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رشته ای میخوای؟؟

من خودم انسانی نمونم پایه دهم

در طول سال کتاب رو خوب بخون چون تحصیلی که صددرصد از کتابه جز تحلیلی که کلا ۱۸ درصد حدودا تاثیرداره برای نمونه 

من دو هفته به آزمون شروع کردم ۳۱ استان حدود ۵ تا آزمون(فقط عربی دینی قرآن فارسی و..)ریاضی و علوم کار نکردم چون نمیخواستم.تو آزمون اصلی هم اصلا سمت ریاضی نرفتم.هوش هم کار نکردم ولی تو ازمون هرچی رو مطمئن بودم زدم شک داری نزن اصلا.خودم الکی هزینه کردم پارسال ۶۴۰ تومن ۳۱ استان گرفتم هیچی هم توش ننوشتم مونده رو دستم.بشین پی دی اف دانلود کن کار کن

بچه های تجربی از هشتم قلمچی میرفتن.

اگه روستایی ۲۰ درصد سهمیه روستایی تعلق میگیره.معدل بالا هم مهمه ۳۰ درصد فکر کنم تاثیرداره

ببخشید طولانی شد موفق باشی

سوالی داشتی درخدمتم