2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

217 بازدید | 18 پست

سلام من یه بار تجربه حاملگی خارج رحم داشتم و سزارین شدم حالا بعد 3 سال دوباره همسرم اصرار داره بچه دار شیم البته هنوز بچه ای نداریم اولین تلاشمون اینجوری شد حالا ترس شدید از بارداری دارم و شوهرمم به شدت دلش بچه میخواد نمیدونم چیکار باید بکنم با ترسم بهش گفتم باشه و قرار شد این ماه پریود شدم بریم دکتر و اقدام بکنیم چون دیگه بدون دکتر نمیتونم اقدام کنم و ممکنه برام خطرناک باشه میشه بهم بگین چه سوال هایی باید از دکتر بپرسم یا چیزای لازمو بهم بگین اخه خیلی بی تجربم و ترس و استرس شدید دارم از بارداری

نگران نباش همیشه که قرار نیست اون تجربه تلخ براتون تکرار بشه انشالله این دفعه وقتی با دار شدی بچتو به سلامتی بغل کنی

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش همیشه که قرار نیست اون تجربه تلخ براتون تکرار بشه انشالله این دفعه وقتی با دار شدی بچتو ب ...

مرسی ممنون ولی به شدت ترس دارم و اصلا نمیدونم برم پیش دکتر چه سوال هایی باید بپرسم یا چیا برام خوبه بده یا هزار تا چیز دیگه میترسم سوال های اشتباهی بپرسم از دکتر 

سلام شوهرتون حتما باید آزمایش بده خودتون هم چکاپ کامل دکتر خودش همه رو براتون می‌نویسه

چه ازمایشی همسرم باید انجام بده؟؟؟ 

مگه همه چیز از من ازمایش نمیگیرن؟؟؟ 

چه ازمایشی همسرم باید انجام بده؟؟؟ مگه همه چیز از من ازمایش نمیگیرن؟؟؟

آزمایش اسپرم میگیرن 

بعضی از موارد خارج رحمی به دلیل ضعیف بودن اسپرم مرد هست که باید درمان بشه 

دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 

عزیزم فقط اینو بهت میگم که قرار نیست ی اتفاق دوبار بیفته توکل کن به خدا.... منم ی سقط داشتم و کورتاژ بعلت بارداری پوچ منم برا اقدام بعدش خیلی نگران بودم تکرار بشه اما سپردم به خدا شکرخدا قلب تشکیل شد....

چه ازمایشی همسرم باید انجام بده؟؟؟ مگه همه چیز از من ازمایش نمیگیرن؟؟؟

منم ماه پیش خارج رحمی بودم ولی خودش جذب شد درطول ۳۵ روز.ولی نشد ک صبرکنم🤦🏻‍♀️چطوری ۳سال طاقت آوردی؟عکس رنگی رحم میگن باید بگیری.رفتی؟.منم ماه دیگه میخوام برم

مرسی ممنون ولی به شدت ترس دارم و اصلا نمیدونم برم پیش دکتر چه سوال هایی باید بپرسم یا چیا برام خوبه ...

هیچی برو پیشش فقط بگو چیکار کنم این دفعه اگر باردار شدم خارج رحمی نباشه اگه راه حلی داشته باشه خودش راهنماییت می‌کنه فقط قبل اقدام اگر عفونت داری حتما درمان کن که میگن عفونت خودش احتمال بارداری خارج رحمی رو زیاد می‌کنه و اینکه ترس الکی هم نداشته باش من بارداری قبلیم بچه هام تو شکمم مردن ولی ببین الان این یکی بارداریم یک و نیم ماه دیگه قراره بچم به دنیا بیاد همیشه اتفاقی بد تکرار نمیشن فقط استرس نداشته باش امیدان به خدا باشه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

عزیزم فقط اینو بهت میگم که قرار نیست ی اتفاق دوبار بیفته توکل کن به خدا.... منم ی سقط داشتم و کورتاژ ...

نمیدونم استرس بدی دارم و خب از دست دادن بچه خیلی سخته من ۳ ماهم بود از دستش دادم و حال روحیم خیلی خراب شد برای همین کلا ترس شدید دارم مخصوصا که چون حاملگی خارج رحم داشتم و توی لوله رحمم گیر کرده بود لولم از دست ندادم ولی خب چسبندگی به وجوا اومده سر اون عملم و حتما باید سونوگرافی رنگی واژینال انجام بدم و میگن درد وحشتناکی داره بیشتر میترسم

منم ماه پیش خارج رحمی بودم ولی خودش جذب شد درطول ۳۵ روز.ولی نشد ک صبرکنم🤦🏻‍♀️چطوری ۳سال طاقت آوردی ...

خب من ترس دارم نمیتونم چون یه بار تجربه از دست دادن بچه رو دارم نمی خواستم دوباره اینجوری شه و بیشتر داغون شم گذاشتم ۳ سال بگذره، اره بهم گفتن باید عکس رنگی بگیری ولی میگن درد خیلی خیلی وحشتناکی داره ترسیدم برم نمیدونم چیکار باید بکنم منم این ماه باید برم بعد پریودم ازمایش سونوگرافی رنگی 

هر ازمایش یا کاری لازم باشه خود دکتر برات انجام میده نگران نباش.... نماز استغفار برای بچه دارشدن خیل ...

کلا انقدر بدبختی سرم هست انگار طلسم و جادو شدم هرکار میکنم به در بسته میخورم همش مریض میشم و اتفاقای بدی برام میوفته برای همین کلا از هر چیزی میترسم مخصوصا بچه دار شدت

هیچی برو پیشش فقط بگو چیکار کنم این دفعه اگر باردار شدم خارج رحمی نباشه اگه راه حلی داشته باشه خودش ...

انشاالله امید به خدا ولی خب بهم گفتن کسایی که یه بار حاملگی خارج رحم داشتن درصد دوباره حامگی خارج رحمیشون از بقیه بیشتر و 99% امکان دوباره این اتفاق افتادن زیاده براشون