2777
2789

چند سال بود یه رفتار بدی رو تکرار میکردن شوهرم تذکر میداد یا حتا تند برخورد میکرد بازم تکرار میکردن تا اینکه خودم به زبون اومدم و گفتم چرا اینطوری رفتار میکنید بعدم سرسنگین شدم یه مدت طولانی باز تا باهاشون خوب شدم دوباره دعوا گرفتن همون حرفا رو زدن انگار عقده شده بود براشون که میگی اینکارو نکن این حرفو نزن بیشتر کلید میکنن ‌وبعد تا باهاشون حرف میزنی دعوا راه میندازن که همون حرفو بگن اصلا حد ومرز نمیفهمن چیه سر فامیلامونم دراوردن این رفتارو ده ساله داییم قهره ‌سرسنگینه سر حرفاشون بازم مادر شوهرم یا تیکه میندازه یا زنگ میزنه یا پیغام پسغام میده همون حرفارو بگه با این ادم باید چیکار کرد 

چرا یه ادمی میفهمه از یه کاری بدت میاد باید تکرار کنه کارو به دعوا میکشونه ها یعنی هرچی اروم و بساز باشی به حرف میارنت بعد میگن دیدی چه سلیطه ایه دیدی چی گفت حرفای خودشونم فراموش میکنن حرفای بقیه ام یادشونه ده سال گله میکنن که فلانی این حرفو زد 

به نظرم بیماره مادر شوهرم چون شوهرمم همینطوریه من خودمو میزدم گریه میکردم که این حرفو نزن بازم میگفت هی میگف میگفت میگم که برات عادی شه البته منم بیمارم که بااین روانی ها دارم زندگی میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون میفهمن نقطه ضعفت اینه برای درهم شکستنت  اون حرف بی خیال شو دگه هرکی گفت اهمیت نده واکنش نشون نده ببین فراموشش میکنن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خودت هم مقصری نقطه ضعفت رو میدونن از همین راه هم وارد میشن ک اذیتت کنن

خب یا این ادما چطور باید مزر بندی کرد ؟از مرز بندی خیلی بدشون میاد انگار بهشون فحش دادی میگن بزار هرجور دوس داریم رفتار کنیم

عزیزم شوهرت چطوره؟

همونطوریه عین مادرش ولی بدتر از اون اویل به خانوادم فحش میداد بعدم خودمو هرزه و جند و اینا میگفت هرچی هم زجه موره میکرذم بی فایده بود چاقو گزفته بود بیخ گلوم میگفت بگو مامانم کس.. به مامانم خیلی حسودیش میشه همشون خانواده شم همش اسم خانوادمو میارن 

خودت هم مقصری نقطه ضعفت رو میدونن از همین راه هم وارد میشن ک اذیتت کنن

خیلی میخوان که باج ندن مثلا تو با اگه با اعتماد به نفس باشی به اونا برمیخوره اگه درست خوب باشه به اونا برمیخوره با بچت خوب باشی انگار میخوای دل اونا رو بچزونی همین باعث میشه همه هرزه باشن و دشمن اونا چون فقط اونا خوبن و باید مرکز توجه باشن