2777
2789
خانواده شوهرم رو میبینم چطور دور دخترشون میچرخن دخترش شهرستانه مادره خار برا دست دخترش و نوه دختریش ...

منم میبینم خانواده شوهرم با خواهر شوهرم ۳۲ سالم که نون خود باباشه مثل پادشاه رفتار میکنن من تا ۲۴ سالگی خونه بابام بودم و از ۲۰ سالگی کار میکردم و فقط خرج غذامو میدادن اما همش چشمشون به بشقابم بود و لقمه هامو میشماردن همش میگفتن اضافم💔🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهرم رو میبینم چطور دور دخترشون میچرخن دخترش شهرستانه مادره خار برا دست دخترش و نوه دختریش ...

تازه جهیزیه هم بهم ندادن کادو سر سفره عقد هم بهم ندادن خودم خریدم دادم بهشون بهم بدن🥲💔

منم میبینم خانواده شوهرم با خواهر شوهرم ۳۲ سالم که نون خود باباشه مثل پادشاه رفتار میکنن من تا ۲۴ سا ...

منم همین رودم خونشون خودم میرفتم سرکار لباسمم خودم میخریدم اگه بخام زندگیم رو بگم یه کتاب میشه شاید یکروز داستان زندگیم رو ناشناس نوشتم با یه ناشر هم صحبت کردم چون قبلا تو کاتب فروشی خیابون انقلاب کار میکردم زمانی که دانشجو بودم 

منم همین رودم خونشون خودم میرفتم سرکار لباسمم خودم میخریدم اگه بخام زندگیم رو بگم یه کتاب میشه شاید ...

فکر کنم به یه سریا مثل من زندگی  هیچ وقت روی خوششو نشون نمیده

تازه جهیزیه هم بهم ندادن کادو سر سفره عقد هم بهم ندادن خودم خریدم دادم بهشون بهم بدن🥲💔

چقدر منی منم طلاهایی که خودم خریده بودم بهشون دادم بابام گفت از طلاهات بده بهت بدیم جهازهمخیلی کم ببین وضع مالی بابام خوبه ها برای پسرش خونه خرید زد بنامش ماشین خرید زد بنامش بچه هاش رو فرستاده مدرسه غیرانتفاعی و رفت کارهای اداریش رو انجام داد یکیشون هم فرستاد مدرسه شاهد اونوقت برای من قدم برنمیداره خیلی وقته پامو خونش نزاشتم میرم هم اینقدر زر زر میکنه دوقطبی که باقهر برمیگردم دیگه شوهرمم پررو شد وقتی اینا رو دید 

چقدر منی منم طلاهایی که خودم خریده بودم بهشون دادم بابام گفت از طلاهات بده بهت بدیم جهازهمخیلی کم بب ...

دقیقا منم شوهرم که رفتارای گوه خانوادمو دید براش بی ارزش شدم. خیلی دلم گرفته

دقیقا منم شوهرم که رفتارای گوه خانوادمو دید براش بی ارزش شدم. خیلی دلم گرفته

بچه داری ؟

ولی میدونم خداخیلی بزرگه چون به موقعش تقاصمو ازشون میگیره از اون برادر مفت خورم بابام 

مامانمم دست کمی از اون دوتا نداره خواهر هم که چه عرض کنم بود ونبودشون فرقی نداره نه یه زنگی منم نشستم فقط از دور ببینم چوک از قدیم گفتن گذر پوست به دباغ خانه میفته یکیشون بچشو خودم تروخشک کردم رفت درس خوند مدرک گرفت سرکار رفت بعد که بچش بزرگ شد دیگه غریبه شدم براش حالا من با یه بچه تک وتنها نمیاد کمکم که هیچ یه زنگم نمیزنه خیلی بی چشم ورو هستش خیلی ان شاءالله هیچ وقت محتاج کسی نشیم مخصوصا اینا