2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای عزیزم درک میکنم وقتی سنم دوازده سیزده سالم بود اینطور بودم ولی وقتی سنم بزرگتر شد فهمیدم هرخانواده ای منحصر به مفرده ممکنه اگر یک مشکل واست پیش بیاد داخل اون مشکل خانواده تو عملکرد نسبتا بهتری واسه حلش داشته باشن تا خانواده ی اونا میدونی چی میگم؟

بعضیا خونه مجردی خوشبختن 

بعضیها متاهلی 

همچی متغییر هستش 

برات بهترین پیش بیادان شالله

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

خانواده شوهرم رو میبینم چطور دور دخترشون میچرخن دخترش شهرستانه مادره خار برا دست دخترش و نوه دختریش میدوه میره شهرستان کلا دور همن همشون هوای همو دارن 

خانواده من تارک دنیا وفی الاخرت هستن با هیچکس رفت وامد ندارن درحد تلفنی با فامیلها خونه من نمیان سالی گاهی منم نمیرم چون اونجا از رفتاراشون اذیت میشم خشک وبی عاطفه هستن چندوقت پیش حالم بدشد بچم کوچیکه زنگ زدم به مادرم گفتم بیا بمون پیش بچم من برم دکتر گفت منو از خواب بیدارکردی عادت داره تا ظهر بخابه نمیام منو میخای بکشونی اونجا گفتم حالم خوب نیست چطوری بهبچه شیرخوارم برسم گفت بگو شوهرت بیاد گفتم اونسرکاره مرخصی نداره نیومد دلم شکست از اونموقع همش مریضه به درک هیچوقت هم زنگ نزدم حالشو بپرسم فقط چندوقت پیش کار داشتم زنگ زده بودم خونشون گفت مریضم گفتم برو دکتر خوب میشی