2777
2789

۷ ماه میگذره از اون روز اماهنوزم جلو چشمامه پیاماش ،مخصوصا بعد رابطه خیلی اعصابم خرد میشه حس میکنم ازم داره سو استفاده میشه عذاب میکشم شبا یواشکی گریه میکنم

بنظرم ادم هیچوقت مثل قبل نمیشه مگر اینکه خودشو گول بزنه ... تنها راهش همینه

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زندگی مشترک لازمه ش گذشت هست چشمت رو به روی خیلی از چیزها ببند و گذشت داشته باش

بعد از رابطه هم سریعا برو حمام و دوش بگیر چون آب قطع کننده انرژی ها و افکار منفی هست همیشه طهارت داشته باش

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

عزیزم زندگی مشترک لازمه ش گذشت هست چشمت رو به روی خیلی از چیزها ببند و گذشت داشته باشبعد از رابطه هم ...

چقدر حرفات آرامش بخش بود چشم حتما به گفته هاتون عمل میکنم ،راجب بخشش هم بگم بخشیدمش که طلاق نگرفتم اما نمیتونم فراموش کنم کارشو 

گآهی یادم میره باهاش میگم میخندم اما هر روز هرروز به کارش فکر میکنن و از درون میسوزم

میفهمم حستو بنظرم ی زن هیچوقت نمیتونه فراموش کنه ولی واقعا اعتقاد قلبی دارم ک ادما میتونن اشتباه هم بکنن . اینکه میگن خیانت چیز بدیه قطع ب یقین درسته ولی اینکه میگن ب اون ادم نباید فرصت داد و حتمااااا تکرار میکنه و ... بنظرم چیز درستی نیست میتونی بهش فرصت بدی اگ واقعا تلاش میکنه واسه زندگیتون اگ برای دخترتون پدر خوبیه واقعا جای فکر کردن داره . گذشته رو نمیشه عوض کرد ولی میشه ملایم تر ب اینده نگاه کرد لاقل برای ارامش خودت و زندگیت 

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

میفهمم حستو بنظرم ی زن هیچوقت نمیتونه فراموش کنه ولی واقعا اعتقاد قلبی دارم ک ادما میتونن اشتباه هم ...

خیلی سعی میکنم اما نمیتونم خودمو قانع کنم اون زندگی که من داشتم با این کارشوهرم نابود شد کلا

خیلی سعی میکنم اما نمیتونم خودمو قانع کنم اون زندگی که من داشتم با این کارشوهرم نابود شد کلا

میفهممت ولی زمان هم خیلی تاثیر داره ب خودت فشار نیار بذار بگذره همه چی

چند وقته این اتفاق افتاده و رفتار شوهرت چطوریه؟ پشیمون هست و سعی در جلب اعتمادت داره؟

چقدر حرفات آرامش بخش بود چشم حتما به گفته هاتون عمل میکنم ،راجب بخشش هم بگم بخشیدمش که طلاق نگرفتم ا ...

عزیزم منم شرایطم مث شما بود ولی نمیخاستم جدا شم.

چون دوسش داشتم

ولی از وقتی که با قرآن و ذکر خداوند انس گرفتم خداوند به من آرامش خیلی زیادی داد

اصلا خداوند اونقدر مهر من رو توی دل همسرم زیاد کرد که خودمم تعجب می‌کنم

حتما ختم قرآن رو به روشی که گفتم انجام بده همراه با ذکر اللهُ غفور

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

میفهممت ولی زمان هم خیلی تاثیر داره ب خودت فشار نیار بذار بگذره همه چیچند وقته این اتفاق افتاده و رف ...

اره بخاطر من تغیر شغل داده گوشیش دائم درداختیارمه تلاشش رو میکنه اما دیگه بهش هیچ اعتمادی ندارم واقعا