2777
2789
عنوان

خانومایی که خیانت دیدین بگین چطور فراموش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 18 پست
اره بخاطر من تغیر شغل داده گوشیش دائم درداختیارمه تلاشش رو میکنه اما دیگه بهش هیچ اعتمادی ندارم واقع ...

این کاملا طبیعیه ولی سعی کن باورش کنی عزیزم

داییم یبار ب زنش خیانت کرد تا پای طلاق رفتن حتی خودم ب زنش گفتم نبخشش ولی بخاطر زندگیش برگشت و الان راضیه هیچوقت حتی یبار هم ندید داییم دست از پا خطا کنه بیش از ۶ سالم گذشته . زنداییم ب شدت تیز و زرنگه ولی الان گفت هردمون ب چشم ی اشتباه بهش نگاه میکنیم و کلا فراموشش کردیم . شوهر شماهم شاید مرتکب خطا شده بلاخره انسانه . حتما با ی روانشناس صحبت کن حتماااا 

۱۴۸۰ رایگان هست مال بهزيستیه هزینه تماسم فک کنم از تعرفه عادی کمتر باشه . سعی کن برای حال خودت تلاش کنی اصلا گور بابای همه چی . 

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

این کاملا طبیعیه ولی سعی کن باورش کنی عزیزمداییم یبار ب زنش خیانت کرد تا پای طلاق رفتن حتی خودم ب زن ...

ممنون عزیزم بابت حرفای قشنگت که امید دهنده هست باشه حتما زنگ میزنم فردا دعا کنید حالم خوب شه بخدا روانی شدم واقعا زندگیم بهم ریخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم بابت حرفای قشنگت که امید دهنده هست باشه حتما زنگ میزنم فردا دعا کنید حالم خوب شه بخدا رو ...

خواهش میکنم گلم حتما تماس بگیر پشیمون نمیشی

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم