2777
2789

تاپیک قبل و بخونید ..رفتم یه پتو دیگه بردم واون پتو رو اوردم ..پتویی که اوردم انگار با زغال یا کبریت سوخته بود ..کامل بو کبریت میداد انگار س وختگیش تازه بود ..کل پتو بو نویی میداد فقط همون قسمت بو کبریت می داد نسون هرکی دادم گفت یا زعال ریخته یا با کبریت سوخته چندقسمت ...اصلا نمیشه باور کرد از تومغازه اینجور بوده ..بو سوختگی با چیز دیگه نمیدادبود کبریت بود

کسی بوده تاحالا پتو نوخریده باشه بعد سوخته باشه اینم ن یه جاش ..چند قسمت و مشخصه با زغال یا کبریته اخه هنوز بو کبریت تازه میداد ...یعنی ممکنه؟؟؟الان یه هفته گذشته ..یعنی اگه ازاول سوخته بود بو کبریت نباید میرفت؟؟؟کل پتو بو نمیده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاریت سابقه رفتارای بد دیگه هم داشته؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
جاریت فقط خواسته کادو تو از چش بندازه همین

من یه پتو دیگه واسش بردم اونو اوردم ولی واقعا جوری نبو که باور کنم تومعازه سوخته ..بو کرری ت میدادبه هرکس نسون دادم گفت یا با زعال سوخته یا کبریت ..خودم کبریت روش ن‌کردم کسیدم عین س وختگی جاریم شد وهمون بو کبریت رو میداد

رفتاربد نه ...ولی خیلی با سیاست وزرنگه ونقش بازی میکنه ..یه جور خاصی با سیاسته

فقط خواسته ارزش کادویی که واسش بردی رو پایین بیاره

دیگه ن بهش اینطوری احترام بزار ن زیاد صمیمی شو

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
قبل از اینکه ببری خونه جاریت پتورو چک کردی؟مطمئنی جای سوختگی نبوده و جدیده؟

ازه مطمینم چک کردم ..سوختگی جوری نبود که بگم بیرون سوخ ته ..کاملا واضح بود انگار دست زغالی کشیده شده و بوی کبریت میداد..بیشتر پتو لک سوختگی بود اول به من زنگ زد گعت یه خطی افتاده رو پتو رفتم شستم پاک نشده انگار سوختگیه..بعد که پتو دیدم دیدم اصلا انگار دست زغالی کشیده شده وچنجاهست ن یه جا کاملا تابل و بود اگه بوده قبلش میدیم 

راستش دیگه بیخیال قضیه شو....‌‌حس خوبی نگرفتم....قطعا نمیشه آدم به کسی تهمت بزنه ولی اگر سوختگی الان به چشم میاد پس کارخودشه.چون میگی خودت باز کردی خود جاری هم باز کرد......یکسری آدما رفتارهای بیمارگونه دارن....شما سعی کن بیخیال قضیه بشی و دیگه کشش ندی.همینکه بردی عوض کردی کار درستی بوده چون حداقل فهمیدی قضیه چیه....

یه روز خوب میاد

فقط خواسته ارزش کادویی که واسش بردی رو پایین بیارهدیگه ن بهش اینطوری احترام بزار ن زیاد صمیمی شو

که چی بشه ..من حتی با احترام یکی دیگه واسش بردم حرفاش دو پهلو بود اول بهم زنگ زد گف ت که شوهرم گفته زنگ بزن به من بگه ...وقتی رفتم پیشش گفت شوهرم گفته چه جور روت شد زنگ بزنی ..منم گفتم فلانی عریبه نیست که به هرحال پول داده اگه ازاین شهر گرعته بره عوض کنه

ازه مطمینم چک کردم ..سوختگی جوری نبود که بگم بیرون سوخ ته ..کاملا واضح بود انگار دست زغالی کشیده شده ...

چقد جاریت بی شخصیت و احمقه!

کاش یه پتوی دیگ براش نمیبردی و شماره کسی ک ازش خریدی میدادی به جاری گشنت و میگفتی من پتو رو چک کردم بعد آوردم خدمتتون عزیزم.پتوی سوخته که نمیارم واسه جاریِ گلم.

حتما خونه جدیدتون جن داره و کار اوناست بعدم قهقهه میزدی تا حساب کار دستش بیاد زنیکه بیشعور