2777
2789
عنوان

خانمایی که درجریان بودید کادو بردم به جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 30 پست
راستش دیگه بیخیال قضیه شو....‌‌حس خوبی نگرفتم....قطعا نمیشه آدم به کسی تهمت بزنه ولی اگر سوختگی الان ...

بله عزیزم ممنون ..برام عجیب بود حتی اگه سوخته بود دور از ادب بود زنگ بزنه ..من باهاش صمیمی نیستم که ازرو صمیمیت زنگ بزنه..وکاملا واصح بود سوختگی مال الانهد.. ب وش تازه بود همسرمم گفت با زعالهد.حتی پتوهارو خودهمسرم خریده وتحویل گرفته ..

من جای تو بودم پتوی دیگه نمیگرفتم براش تادرس عبرت بشه 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

که چی بشه ..من حتی با احترام یکی دیگه واسش بردم حرفاش دو پهلو بود اول بهم زنگ زد گف ت که شوهرم گفته ...

عجب آدم دورویه وای خدا چقد حرصم میگیره از همچین آدمایی

واقعا حیف احترامی که واسش گذاشتی

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
راستش دیگه بیخیال قضیه شو....‌‌حس خوبی نگرفتم....قطعا نمیشه آدم به کسی تهمت بزنه ولی اگر سوختگی الان ...

اره خودشم بازکرد ..امروز گفت من یه سمتشو نگاه کردم اون یمتش ندیدم بعد اومدم نشون شوه رم دادم شوهرم دیده ..بعد خودشم اشاره کرد گفت یه بویی هم میده ها ..وگرنه من متوجه نشدم ..اومدم خونه شک کردم دیدم بو کبریت میده وبوش فقط همون تیکه هاست ..بقیه پتو ب و نویی معازه میده

چقد جاریت بی شخصیت و احمقه!کاش یه پتوی دیگ براش نمیبردی و شماره کسی ک ازش خریدی میدادی به جاری گشنت ...

حتی به فروشنده زنگ زدم گفت کاملا چک کردم از انبار اوردم ومستقیم به شما دادم

اره خودشم بازکرد ..امروز گفت من یه سمتشو نگاه کردم اون یمتش ندیدم بعد اومدم نشون شوه رم دادم شوهرم د ...

پس کار خودشه.هدفش بی عزت کردن کادوت بوده.هرچند بازم میگم دیگه بیخیالش شو....فقط همینکه شناختیش کافیه.....چقدر بعضیا جنسشون خورده شیشه داره....این کارا چیه آخه.حیف پتو...

یه روز خوب میاد

من تاپیک قبلیتم گفتم احتمالا خودش سوزونده

حالا هم دیگه باید بیخیال شی‌چون کاری ازت برنمیاد

فقط خوبیش اینه ذاتشو فهمیدی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
ازه مطمینم چک کردم ..سوختگی جوری نبود که بگم بیرون سوخ ته ..کاملا واضح بود انگار دست زغالی کشیده شده ...

خودت میگی که قبلش باز کردم چیزی نبوده .با خدا مردم چقدر بیکارن بابا برات کادو آوردن تشکر کن تموم بشه بره دیگه این فیلما چیه .ولش کن اصلا دیگه فکرشو هم نکن 

گفتم زشته شاید من ندیدم وسوتته باشه یه تیکه ولی وقتی نوع سوختگی دیدم ش ک کردم

ازاین ادم سم دورباش و خوشیاتو جارنزن

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

ازاین ادم سم دورباش و خوشیاتو جارنزن

بله کلا شمارشم از گوشی پاک کردم ..حالا ببینیش خیلی درظاهر شیک و با کلاس و ادعای لاکچری بودن داره ...وحتی خودشم بهترین چیزا داره ..نمیدونم والا ..خداهمه رو از شر بدی ها حفظ کنه

جالبه ۳نفر هم چک کردن و چیزی ندیدن.....

بله عزیزم حتی اگه چک نمیکردن هم امکان نداشت پتو مارک خارجی به ای صورت تومغازه سوخته باشه ...دیگه بیخیالش شدم خداشرشو به خودش بده

بله کلا شمارشم از گوشی پاک کردم ..حالا ببینیش خیلی درظاهر شیک و با کلاس و ادعای لاکچری بودن داره ... ...

عزیزم عقده ربطی ب ظاهر نداره باطنش سیاهه خدا قلبشو هدایت کنه