دختری_با_چشمهای_قرمز مدیر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 1675 عنوان بچه ها باردارم 💔 | مشاهده متن کامل بحث + 3322 بازدید | 101 پست قایمکی از شوهرم تست زدم مثبت بود چجوری بهش بگم باردارم من واقعا بچه نمیخواستم نمیدونم چیکار کنم اخلاق دست و بزن شوهرم یه طرف شکاک بودنش یه طرف چیکار کنم ؟ 💔 به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️ 1403/07/09 | 00:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلبرگ،بهار عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 2179 انشالله یه بچه تپلی مپلی خدا بهت بده 😍😄 داد ولی نموند ۷ ماهه دنیا اومدنا شکری نکن عزیزممنم دعا کن چندین ماهه با دل شکسته،اقدامم💔 اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
دختری_با_چشمهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 1675 نگو خودت بهتر میدونی چیکار کنی با این اوضاع بچه بدبخت نکن نمیدونم چیکار کنم شوهرم فکر میکنه بخاطر اینکه من دوسش ندارم نمیخوام بچه بیارم از دستش فرار کنم به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️
دختری_با_چشمهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 1675 خب چرا پیشگیری نکردی؟ انجام دادیم ولی نمیدونم به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️
گلبرگ،بهار عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 2179 همونو بگو ای کاش خدا ماروهم همینطودی بدون اینکه بدونیم مامان کنه 🥺😭انشاءالله حاجت روا شی گلم اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
دختری_با_چشمهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 1675 هسچی بهش بگو امیدوارم تغییر بده خودشو با اومدن بچه تو زندگیتون و زندگیتون گرم تر بشه😍ی وقت سقطش نکن ... بچه اولم تو تصادفم سقط شد همه دعواهامون تو زندگی بخاطر بچه ست به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️
roooooz401 عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 6635 الان میان تبریک میگن. دوستان چه تبریکیشوهرشون دست بزن داره بچه ای که توی این خانواده بزرگ میشه مگه س ... سلامت روان چیه اصلا ؟؟!!به جهنم که سلامت روان نداره عقده ای میشه عذاب میکشهفقط سقط نشه سقطه ک گناه داره بلاهای دیگه سرش بیاد که طوری نیست
دختری_با_چشمهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 1675 منی که در انتظار بیبی چک مثبتم💔🥲 انشالله خدا بهت یه تپلیشو بده عزیزم ❤️ به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️
cgcfdgg عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 2563 بچه اولم تو تصادفم سقط شد همه دعواهامون تو زندگی بخاطر بچه ست ای وااای چ بددشوهرت کلا بچه دوس داره
entj عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 1648 سلامت روان چیه اصلا ؟؟!!به جهنم که سلامت روان نداره عقده ای میشه عذاب میکشهفقط سقط نشه سقطه ک گناه د ... اینش دیگه به عهده مادره خودشون باید تصمیم بگیرن ما فرزندان کوروشیم..🤍
دختری_با_چشمهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 1675 کاش مراقبت میکردی بدبخت کردی خودت رو واقعا نمیدونم چیکار کنم به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️
roooooz401 عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 6635 اینش دیگه به عهده مادره خودشون باید تصمیم بگیرن اگه بزارن که درست تصمیم بگیره انقدر بهش حس گناه و تاوان ندن
دختری_با_چشمهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 1675 داد ولی نموند ۷ ماهه دنیا اومدنا شکری نکن عزیزممنم دعا کن چندین ماهه با دل شکسته،اقدامم💔 عزیزم بچه منم ۲ ماهه بود سقط شد به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️
درانتظارنرگس عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 6331 انشالله خدا بهت یه تپلیشو بده عزیزم ❤️ مرسی عزیزدلمولی هدیه خداسنگهش دار به امید روز ظهورش......😍 اللهم عجل لولیک الفرج ❤
دختری_با_چشمهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 1675 روشتون چی بود؟ عذرخواهی میکنم واضح میگم 🙏 کاند**وم به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️