2777
2789

الان یادم افتاد 

مدرسه ایم 

امروز بحث سر این بود که چند تا بچه ایم
کلا همه میگفتن مثلا ما دوتاییم من تکم و...
دختره در اومد گفت من یه داداش بزرگتر دارم
بعد یکی از بچه ها گفت دعوایین یا نه
من بهش گفتم رشته ش چیه؟
میتونه کمکت کنه تو درسا؟
چون که گفته بود یه سال بزرگتره
برگشت محکم توپید بهم که رشته ی داداش من به تو چه ربطی دارهههههه
انقد دنبال این و اون نباششششش
اصن پشمام ریختتتت
فقط این و بهش گفتم داداشت برا خودت حالا انگار چه تحفه ایه
هیچی دیگه نیومد به زبونم
اصن من نه میشناختمش نه چیزییییی
اصنننننن انتظار نداشتمم
جالب اینجاست خود دختره تو رابطه ست😐😂😂

واقعا تقصیر من بود یه نظرتون؟ 

اصنننن فشارررر من خداییش خیلی ارومم
بعد کلی توپیدنن
برگشت ارومممم گفت رشته ش انسانیه
پدصگ فک کنم سگ پاچشو گرفته بود تو اون لحظه

منم گفتم الان به چپم دیگه😂🥲🫡

دغدغه م برا خودمم جالبه نمیخواد شما بگین😂😂

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

چندسالته 

بچه سال بوده

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
چندسالته بچه سال بوده

16🥲😂

قشنگ بهم گفت آویزون نباش🫡

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا آبجیم هم دبیرستانیه امشب باهام درد و دل کرو 

از رفتار بد همکلاسی هاش و خیلی حرف زدیم

منم بهش گفتم تو اون سن طبیعیه سعی کن نادیده بگیری

الان تاپیک شما باز یاد حرفای آبجیم انداخت 

محیط مدرسه های الان خیلی بد شده بنظرم

ببخشی این بچه سال یعنی چه ؟ همه اینو میگن منظورشون نمیفهمم.‌‌خخخ

یعنی سنشون کمه کودکن😂

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
امروز معلممون داشت درباره‌ی معلم پسرش می‌گفت که گفت پسرم شاهد درس میخوند یکی از بچه ها گفت الان به ج ...

😂😂😂😂😂

چه معلمییی

به شوخی گفت یا توپید؟ 

منم قبلا یکی از معلمام به شوخی بهم گفته بود نمیای عروسم شی خیلی کدبانویی ؟ 

بعد برگشت گفت نه نری با پسرم دوست شی فعلا تحصیلتون و ادامه بدین😂😂

بهش میگفتی نگران نباش یه پسر 16_17 ساله برای هیچکس جز خانوادش جذابیتی نداره  

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

16🥲😂قشنگ بهم گفت آویزون نباش🫡

اهمیت نده به کتفت بگیر

اتفاقا آبجیم هم دبیرستانیه امشب باهام درد و دل کرو از رفتار بد همکلاسی هاش و خیلی حرف زدیممنم بهش گف ...

خخیلی واقعا جو مدرسه داغونه یکی از بچه های کلاس بغلی با پسر معلممون تو رابطه ست 

کل ندرسه هم خبر دار شدن 

اصن همههههه رل دارن من خیلیییی میترسم شبیهشون شم 

بهش میگفتی نگران نباش یه پسر 16_17 ساله برای هیچکس جز خانوادش جذابیتی نداره

اصن مات موندم نتونستم جواب خوبی بدم بهش