2777
2789

عزیزم تو تاپیک پوستت،میشه بگی سفیده تخم مرغ رو چقد میزنی ؟کفش چجوریه مثل سفیده همزده برای کیکه؟ویک سوال دیگه سفیدهتخم مرغ رو میشه تو یخچال نگه داشت چون یک سفیده کامل که برای یک فعه زدن به پوست زیاده

عزیزم تو تاپیک پوستت،میشه بگی سفیده تخم مرغ رو چقد میزنی ؟کفش چجوریه مثل سفیده همزده برای کیکه؟ویک س ...

سلام عزیزکم خوبی

سفیده رو با چنقال هم بزن کف کنه کفشو بزن صورتت بعد 15 دقیقه بشور

اره تو ظرف شیشه ای دربسته سه روز میمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تاپیکت قفل بود نتونستمبپرسم. روغن کرچک ازکجا گرفتی. قیمتش چندبود. بعد چهموقع هایی میزدی بهدمژه ه ...

تاپیکمو خودم قفل نکردم نمیدونم چرا اینطوری شد

روغن کرچک رو هم میتونی از دار خونه بگیری هم از عطاری هم روغن گیری 

فقط مطمئن شو که با چیزی قاطی نباشه که اصل نباشه بدتر موجب ریزش اابرو مژه هات میشه

من تو خونه یسره رو صورتمه 

با موقع خواب

بیرون میرم فقط زد افتاب میزنم

تو بزن بعد یه هفته نتیجشو میبینی اصن انگار استیشن کردی مژه ابروهاتو

پوستتم لیفت و سفت میکنه

تاپیکمو خودم قفل نکردم نمیدونم چرا اینطوری شدروغن کرچک رو هم میتونی از دار خونه بگیری هم از عطاری هم ...

سلام، بابت تاپیک که برای پوست زدی ممنون 

فقط روغن کرچک از داروخانه گرفتم از این خوش طعم ها هست بدون طعم پیدا نکردم میشه استفاده کرد؟ 

یع پزشک پوست میگفت تو سفیده تخم مرغ که هم میزنی چند تا قرص آسپرین پودر کنید چون هیالورونیک اسید داره و خاصیت لیفت کنندگی داره و کمی جوش شیرین، خیلی کم یع لایه برداری سطحی میکنه مخصوصا کسایی که میلیا دور چشم میزنن و به مرور از بین میبره، پودر شیرین بیان هم گاهی تو ترکیبش بزنی خوب دقت کنی توی ترکیبات کرم‌های آرایشی و پوستی هم هست

تاپیکمو خودم قفل نکردم نمیدونم چرا اینطوری شدروغن کرچک رو هم میتونی از دار خونه بگیری هم از عطاری هم ...

عزیزم روغن کرچک باعث نمیشه موهای صورت زیادشه؟

یک صلوات برام میفرستید❤️

جرررر🤣😅

سلام دوست گلم تاپیکت خوندم در مورد ماسک صورت خیلی بهره بردم ممنون فقط یه سوال

روغن کرچک هم اصل و فیک داره؟ من یه سال گرفتم قیمتش هم خیلی ناچیز بود ولی بوی بدی میداد اذیت میشدم میشه راهنماییم کنی گلم