2777
2789
عنوان

امروز با گریه از پیش دبستانی دخترم اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1540 بازدید | 40 پست
ماهه دیگه ۶ سال میشه

من خودم بعد یه مدت رفتم پرونده بچمو پس گرفتم بچم عصبی تر شده بود  بهمون میگفتن صبحانه بزارید بعد بچم تا میومد خونه هیچی نخورده بود رنگ و رو  پریده و گریان 

به مدیر مهد میگفتم بچم صبح تا ساعت دو ناشتا بوده چرا صبحانه نخورده میگفت ما که مث مادرا نیستیم دنبال بچه راه بیفتیم تا غذا بخوره بهشون میگیم بخورید گشنشون باشه میخورن  نباشه نمیخورن   بعدم یه روز به خاطر یه اسباب بازی انقد دعواش کرده بودن که چرا رفتی برداشتی الان ساعت بازی نیست  اصلا خود بچم زده شده بود 

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛
من خودم بعد یه مدت رفتم پرونده بچمو پس گرفتم بچم عصبی تر شده بود بهمون میگفتن صبحانه بزارید بعد بچم ...

مهد دخترم خوبه ولی دخترم وابستگی شدید داره

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط پول میخوان یه بدجنسایی هستن وقتی برای اولین بار رفتیم میخواستن دستمونم ببوسن از بس احترام میزاشتن تا ثبت نام کردیم رفتاراشون تغییر کرد  حتی یه با خدمه اونجا یه خانوم بود بش گفتم بچه ی من وقتی با بچه هاست سرش گرمه دستشوییشو نگه میداره میشه تذکر  بهش بدین هرز گاهی   با پررویی گفت بچه ها مشکل ندارن مادرا مشکل دارن چسبیدن به بچه ها  گفتم وا چه ربطی داره 

من که اصلا خوشم نیومد تازه مهدش باکلاسم بود خیر سرش

هر روزه

ببین از کم شروع کن یه روز در میون ببرش تا یهو شوکه نشه  بعد  آروم آروم  متوجه میشه قرار نیست ترک بشه ساعتای زیادی تو خونست  خیالش راحت تر میشه   مثلا بعضی وقتا هم زودتر برو دنبالش بزار دوساعت بمونه برو بیارش  

اصلا کلا ذهن انسان یه طوریه که باید پله پله پیش رفت 

ببین از کم شروع کن یه روز در میون ببرش تا یهو شوکه نشه بعد آروم آروم متوجه میشه قرار نیست ترک بشه ...

ممنونم

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔