سلام میخواستم در مورد عمل کیست موییم برای کسایی که میخوان عمل کنم توضیح بدم من الان ۱۹ روزی هست که عمل کیست مویی به صورت باز انجام دادم
۳سال پیش جای دنبالچه خیلی خارش شدید داشتم و برآمده بود جاش یه شب حس کردم یه موی خیلی بلند لایه باسنم گیر کرده و وقتی میکشیدمش دردم میگرفت دیگه دلو زدم به دریا و کشیدمش البته نمیدونستم چیه خلاصه خیلی دردم اومد و ازش خیلی خون اومد از اون شب به بعد جدیش نگرفتم گفتم جوش حتما
این ۳ سال هر چندروز ترشح داشتم از جای کیست و هر چندماه درد میکرد ولی عود میکرد و خودش خوب میشد تا وقتی که دوباره عود کرد و من بازم حس کردم یه موی بلند آویزون و وقتی میکشیدمش دردم میومد خلاصه یکم تحقیق کردم توی نت و معلوم شد شرایط کیست موییه
رفتم دکتر و گفتن تنها راهش عمل هست اونم بصورت باز چون کیستم تو این ۳ سال بزرگ شده بود و جای ۲تا حفره اندازهیسر مداد بود،عمل هم میتونی سرپایی انجام بدی که نیم ساعت طول میکشه و توی مطب ، هم میتونی بصورت بیهوشی کامل انجام بدی که توی بیمارستان هس
من بصورت سرپایی انجام دادم که فقط امپولایی که میزدن رو حس کردم و بعدش کاملا بیحس بود باسنم و الان روز ۱۹مم هست
۲ روز اول بخیه زدن که بعد ۲ روز باید بازشون میکردم حتما پرستار بگیرید
۳.۴ روز بعدش خیلی درد اوره که باید تحمل کنید چون لخته هارو میکشن بیرون (قبلش حتما مسکن بخورید)و شستوشو میدن هروز تا ۱۰ روز که شد وقتی خون ریزی بند اومد بعد نوبت شستوشو با آب هست که خیلی زخم رو خشک و جمع و بدون درد میکنه این نکته رو هم بگم که ۱۰ دقیق قبل باز کردن پانسمان روش آب رو نگه دارید تا پانسمان آب بخوره و پوستتون که به لطف خون چسبیدن بهم خیس بخورن تا راحتتر جدا شن وقتی باز کردید باند رو رخمو آب میزنید تا چرک و هرچی هست بیاد بیرون تمیز شه
توی دوره نقاهت حتما چیزای کلسیم دار بخورید تا زودتر زخمتون خوب شه
اینم بگم دستشویی شماره ۱ سرپا بکنید و شماره ۲ هم توالت فرنگی
بقیه چیزای لازم هم که پرستار بهتون میگه فقط خواستم تجربه خودمو بهتون بگم سوال دیگه ای هم بود در خدمتم