2777
2789
عنوان

کیست مویی

1263 بازدید | 26 پست

سلام میخواستم در مورد عمل کیست مویی‌م برای کسایی که میخوان عمل کنم توضیح بدم من الان ۱۹ روزی هست که عمل کیست مویی به صورت باز انجام دادم 

۳سال پیش جای دنبالچه خیلی خارش شدید داشتم و برآمده بود جاش یه شب حس کردم یه موی خیلی بلند لایه باسنم گیر کرده و وقتی میکشیدمش دردم می‌گرفت دیگه دلو زدم به دریا و کشیدمش البته نمی‌دونستم چیه خلاصه خیلی دردم اومد و ازش خیلی خون اومد از اون شب به بعد جدیش نگرفتم گفتم جوش حتما

این ۳ سال هر چندروز ترشح داشتم از جای کیست و هر چندماه درد میکرد ولی عود میکرد و خودش خوب میشد تا وقتی که دوباره عود کرد و من بازم حس کردم یه موی بلند آویزون و وقتی میکشیدمش دردم میومد خلاصه یکم تحقیق کردم توی نت و معلوم شد شرایط کیست موییه

رفتم دکتر و گفتن تنها راهش عمل هست اونم بصورت باز  چون کیستم تو این ۳ سال بزرگ شده بود و جای ۲تا حفره اندازه‌ی‌سر مداد بود،عمل هم میتونی سرپایی انجام بدی که نیم ساعت طول می‌کشه و توی مطب ، هم میتونی بصورت بیهوشی کامل انجام بدی که توی بیمارستان هس 

من بصورت سرپایی انجام دادم که فقط امپولایی که میزدن رو حس کردم و بعدش کاملا بیحس بود باسنم و الان روز ۱۹مم هست

۲ روز اول بخیه زدن که بعد ۲ روز باید بازشون میکردم حتما پرستار بگیرید

۳.۴ روز بعدش خیلی درد اوره که باید تحمل کنید چون لخته هارو میکشن بیرون (قبلش حتما مسکن بخورید)و شست‌وشو میدن هروز تا ۱۰ روز که شد وقتی خون ریزی بند اومد بعد نوبت شست‌وشو با آب هست که خیلی زخم رو خشک و جمع و بدون درد می‌کنه این نکته رو هم بگم که ۱۰ دقیق قبل باز کردن پانسمان روش آب رو نگه دارید تا پانسمان آب بخوره و پوستتون که به لطف خون چسبیدن بهم خیس بخورن تا راحتتر جدا شن وقتی باز کردید باند رو رخمو آب میزنید تا چرک و هرچی هست بیاد بیرون تمیز شه 

توی دوره نقاهت حتما چیزای کلسیم دار بخورید تا زودتر زخمتون خوب شه 

اینم بگم دستشویی شماره ۱ سرپا بکنید و شماره ۲ هم توالت فرنگی 

بقیه چیزای لازم هم که پرستار بهتون میگه فقط خواستم تجربه خودمو بهتون بگم سوال دیگه ای هم بود در خدمتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از اطلاعات کامل

من خودم پارسال کیستم سر باز کرد و دنبال عملش نرفتم چون میترسیدم الانم جای حفرش مونده که هر از گاهی چرک ترشح میکنه.بنظر شما میشه بعد عمل بتونی راه بری و بشینی؟توالت فرنگی هم واجبه ینی؟

کیست مویی با دارو گیاهی هم سریع رفع میشه ولی دکترها میگن امکان پذیر نیست. یه خانمی تو عطاری میگفت که کیست ۱۰ سانتی دفع کرده با دارو گیاهی. بعد یکسال درمان بی‌نتیجه از دکترها با این روش درمان شده

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
ممنون از اطلاعات کاملمن خودم پارسال کیستم سر باز کرد و دنبال عملش نرفتم چون میترسیدم الانم جای حفرش ...

اره عزیزم بعد ۲و۳ ماه یا کمتر میتونی بشینی

من خودم الان مدرسه دارم میرم سر کلاس ازین کوسنا می‌زارم زیرم می‌شینم روش طولانی مدت نه ها به بار وزنم روی پهلوی چپمه یه بار دیگم روی پهلوی راست 

حداقل روزی نیم ساعت یا ۱ ساعت میتونی روش بشینی بعد ۱۵.۲۰ روز

اگه بمونه عمل نکنی خطرناکه؟

من گذاشتمش ۳ سال اندازه گردو شده بود نشونم دادن 

نمی‌دونم ولی میگن به خون میزنه و تب و لرز شدید مخصوصا که پایین کمر هم که هست از همین ترسیدم رفتم عمل کردم

ممنون از اطلاعات کاملمن خودم پارسال کیستم سر باز کرد و دنبال عملش نرفتم چون میترسیدم الانم جای حفرش ...

توالت که دکتر گفتن چه ایرانی باشه چه فرنگی مشکلی نیس ولی من چون دردم میومد نمی‌تونستم برم ولی از الان که روزه ۲۰مم هست و درد ندارم باید برم

من گذاشتمش ۳ سال اندازه گردو شده بود نشونم دادن نمی‌دونم ولی میگن به خون میزنه و تب و لرز شدید مخصوص ...

سلام عزیزم منظورت از اینکه به خون میزنه چی هست ؟ بعد من الان هی عفونت می‌کنه ولی میترسم عمل کنم یعنی امکانش هست عفونت به خون بزنه ؟ ولی تب  و لرز ندارم 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)