2777
2789
عنوان

مامانم با قاشق داغم کرد

1129 بازدید | 21 پست

الان بیست و هشت سالمه وقتی بچه بودم  چهار سالم بود مامانم یه رفیق داشت میومد خونه با تلفن خونه ما زنگ میزد به دوست پسراش 

درست یادم نمیاد بچه بودم رفتم به مامان دختره گفتم 

بعد مامانم اومد یه قاشق رو گاز داغ کرد پشت دستم

هیچوقت تاول های دستمو وقتی قاشق داشت رو دستم جلز ولز میکرد یادم نمیره همش جلو چشممه   تا مغز استخونم سوخت گوشت دستمو‌دیدم که سفید شده بود  جونم باهاش سوخت  🥲 ولی به بابام گفتم خوردم زمین با اون سن کمم تشخیص دادم که نباید باعث دعواشون بشم

یبارم چون سهم غذای داداشمو خوردم منو با چاقو زد دستم برید جاش هنوز هست 

ولی من در عوض همیشه از خودم براش گذشتم  حرف زدنشو با دوست پسرش میشنیدم بچه بودم هفت هشت سالم بود 

ده سال به بابام خیانت کرد من میدونستم اخر سر خودم نزاشتم کسی بفهمه جمعش کردم 

بچه ها بخشیدمش ولی یادم نمیره  ،مامانمو دوس ندارم 

بهم میگه تو دوسم نداری  ،وقتی تک دختر باشی مامان که نداشته باشی انگار هیچی نداری از دار دنیا

همیشه دنبال عشق حال خودش بود هیچوقت منو ندید  

وقتی یادم میاد دلم میگیره 

تا یه ذره به بچم اخم میکنم خودمو ساعتها سرزنش میکنم 

میگم نکنه شبیه مامانم بشم 

برا بچه هاتون مادر باشین 

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم برات🥺

فراموشش کن

هر مادری مقدس نیست

الهی بگردم با قاشق داغ کردن و سوختگی دست؟ ساواکه مگه! چطوری دلش اومد اخه

تو رفیق بچت باش🥺🫂

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

بهش بگو چطور دلت اومد بخاطر دوستت با من این کار رو کردی ،مادر بودی؟!!!

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

منم مادرم همین کارو کرده و الان بهش میگم میگه حقت بوده. اما دوستش دارم. مادرمه دیگه

من کودکی خوبی نداشتم الان پر از خشمم. هنیشه هم بهشون میگم کارهایی ک بر سرم دراوردین الان شده پر از خشم تو وجودم 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

متاسفم

مادر منم بدرفتاری بود 

دلم صاف نمیشه 

خودش ضرر کرد 

الانم سعی میکنه محبت کنه ولی احترام لازم رو از سمت بچه هاش نداره

همین الانم فک می کنم اگه فلج یا ناتوان بودم همونجور ظالمانه باهام رفتار می‌کرد بهش اعتماد ندارم فک می کنم ذات واقعیش همونه که بچگیمون دیدیم 

خودمم دختر دارم 

مادرم تا چشم منو دور میدید آزار میدادش

الان دخترم بزرگ شد به مادرم احترام نمیزاره جالبه حالا مادرم دنبالش میدونه

کلا ضعیف ازاره