2777
2789

روزی یکیار فقط پیام بده چطوری باز بره 

اگر آره چند سالتون بوده و طرف چند سالش یکبار نشده که بگه بپوش بیلم دنبالت بریم بیرون 

بگه دوستدارم اما فقط به زبون ،عملی صفر 

نه ابراز محبتی نه چیزی 

فقط حرف زدن معمولی 

نه قربون صدقه ای ،نه محبتی ،نه توجهی 

بعد بگه دوستدارم فقط حوصله ندارم🤔😐😐

باشه تو خوبی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

22هم سن بودیم اینم برا 21سالگیمون بود اولین نفری بود ک میخواستم بش فرصت بدم ولی خب چیزی نبود ک میخوا ...

حالا برای شما سنش کم بوده برای ما برای خودش یه مرد گنده اس که مثل دخنر بچه های کوچولو پرنسس هست ،قهر و آشتی همش 

اما دیگ بلاکش کردم 

اغصابمو خورد کرد با رفتارای عنش

باشه تو خوبی...
حالا برای شما سنش کم بوده برای ما برای خودش یه مرد گنده اس که مثل دخنر بچه های کوچولو پرنسس هست ،قهر ...

خوب کردی ببین کم و زیاد نداره وقتی آدمت نباشه همش اذیتت میکنه و درست رفتار نمیکنه

حالا ما بلاک نکردیم همو کلی معذرت خواهی کرد ک آره مشکل داشتمو از این حرفا ولی من اون تایم دیگه با عقلم تصمیم گرفتم 🥺🥲

خوب کردی ببین کم و زیاد نداره وقتی آدمت نباشه همش اذیتت میکنه و درست رفتار نمیکنهحالا ما بلاک نکردیم ...

دلم توجهی عمیق میخواد 

ببین با یه پسر لاشی بودم ولی انقدر توجه و محبت داشت کیف میکردم 

الان اون لاشی رو به این پسر خوب ترجیح میدم

انقدر که برام مهمه توجه 

حتی اگ الکی باشه

باشه تو خوبی...
دلم توجهی عمیق میخواد ببین با یه پسر لاشی بودم ولی انقدر توجه و محبت داشت کیف میکردم الان اون لاشی ر ...

همین دخترا تو روابط دنبال توجهن پسرام اینو میدونن تو این زمینم موفق عمل میکنن کار بلدن ولی میدونی خرج هر کسی نمیکننش مگه اینکه عاشق طرف باشن

مشکل منم همین بود توجه میخواستم  ساده ترین چیزه ک دریغ میکرد این یعنی نمیخوامت منم رفتم تهش گفت ب خاطر مشکلاتم بوده گفتم مهم نیست تموم شدی چیزی بینمون نبوده ما 

همین دخترا تو روابط دنبال توجهن پسرام اینو میدونن تو این زمینم موفق عمل میکنن کار بلدن ولی میدونی خر ...

اینم میگه دوستدارم اما انگار نییت بود و نبودظ فایده نداره 

اما اون ادمی ک لاشی بود قشنگ بلد بود چیکار کنه

گاها میگم کاش با همون میموندم

یهو میگفت بپوش میام دنبالت 

تو ماشین برام شعر میکفت کلی ،اهنگ بهم پیشنهاد میداد

بعدش همش دستمو میبوسید قربون صدقه میرفت

منم خر ذوق میشدم و کیف میکردم

بعدش نزدیک خونه ک میرسیدیم میگفت یه دور دیگه هم بزنیم؟ خیلی پایه بود 

من ادم لاشیاوتطوری رو ترجیح میدم به هموین ادمی که انگار نیست و بزور داره با من حرف میزنه

باشه تو خوبی...
اینم میگه دوستدارم اما انگار نییت بود و نبودظ فایده نداره اما اون ادمی ک لاشی بود قشنگ بلد بود چیکار ...

خوب لاشیا دیگه کارشونه طبیعیه دیگه میدونن چطور دخترا خر میشن😅

ولی ب نظرم بی خیال رابطه شو سینگل باش 💃😀بابا خیلیم خوبه آدم دیگه حرص نمیخوره آخرش یکی پیدا میشه م همه ملاکاتو داشته باشه جوری رفتار کنه ک تو میخوای🙃